Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    válasz Nunder #13283 üzenetére

    Anno pont azért hívtalak át a haldokló Rock-Metál topicból, mert itt - szerintem - elfér a zene is.

    TCS, Guns, Slash örök téma.

    TCS mellesleg úgy lett az ország egyik legnagyobb rockzenekara, hogy TV-k rádiók nem játszották. Csak műsoros, de inkább másolt kazettákon terjedt a rajongók között. Így jutottak a csúcsra. Ez azért nem semmi. Aztán, hogy meglovagolták a hullámokat, miért ne tették volna?

    Joe Pass videót nézted? Az pl. nem TCS, de szerintem ő is elfér itt, mert a topic Sztennek, nesának, sajteenak, Plazmának, Neked és a többieknek is szól. Minden ami gitár. ...és bass, mert a bézgitár topic is meghalt, de senki nem gondolja, hogy ők „húzzanak át oda”, mert simán elfér itt mindenki. Ha megnézed, ez az egyik legkevésbé offolós topic a fáradt gőzben.

    A másik, hogy nincs itt elvárt téma. Van aki ír fél oldalnyi hsz-t egy akusztikus gitárról, egy modellről és jön utána 6 teljesen más hsz valami zs-dúr zenéről. Hiba nincs benne. Több szálon, teljesen interaktívan és úgy érzem, hogy kulturáltan működünk itt. Mindenki tudja, hogy mire válaszol, kivel folytat párbeszédet, mindent meg tudunk beszélni, mindent el tudunk simítani.

    Lásd be, hogy a Rock-ikonokat nem lehet megkerülni. :N

    Te meg erősítsd a Maiden vonalat, mert imádom...!

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák