- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antaran
csendes tag
Sziasztok, GA-P35-DS4 Rev. 2.1 alaplapom van. Ebben használ közületek valaki E5450 cpu-t ?
Vannak eladóak, amik állítólag mennek LGA 775 foglalatban. (alaplap módosítás nélkül).When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
válasz sgergi #42512 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Akkor megér egy próbát. Állítólag az van kiirva, hogy mindent megcsináltak a cpu-n.
Akkor bele lehetne vágni, hátha működik.
Akkor 2x ilyen gyors lenne a gépem mint most. (E8400).When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
válasz sgergi #42514 üzenetére
Én is így vélekedek. Kár kidobni egy jól működő gépet. Ami viszonylag gyors. SSD már van, a proci lehetne kicsit gyorsabb, mint az E8400-as.
Még a kérdés a fejemben, hogy a hűtés vajon jó lesz? Stock intel hűtő van most a procimon. Esetleg E5450 -hez érdemes lenne hűtőt frissítenem? Bár ekkor csak a hűtő drágább lenne mint a processzor.
Nálad hány fokos a xeon proci - idle, és - nagyon terhelt állapotban?When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
Köszönöm a hozzászólást! A 30-35 fok elég impresszív. Kaphatnék részleteket a sima rézmagos borda+ventiről? Hogy lehet ilyet készíteni? Milyen borda és milyen venti? Illetve hogyan fog rászorulni a cpu-ra?
When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
Köszi! Végülis ki lett próbálva... Szóval amíg E8400 -al idle 37 fok, addig E5450 -el 60 fok, ezért inkább nem vettem meg a cpu -t. Marad E8400, amíg bírom cérnával, utána meg jó lesz egy 3700x -es hw.
When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
válasz sgergi #42527 üzenetére
Köszi mindenki válaszát, nem tudom mi volt a baj, a hűtő úgy tűnt stabil, és jól érintkezik, paszta is volt. Hűtő nem mozgott, és miután visszatettük a E8400-at , visszaállt a hűvös állapot. (1 órán belül minden lezajlott).
Több programmal is megnéztük, nem hittünk először a szemünknek, de tényleg 60 fok.
Miután prime95 alatt felment 90-re , alaplap el is kezdett sípolni.
Akkor gondoltam,hogy jó lesz nekem az E8400 még 1 darabig.
Meg kell becsülni.When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
válasz Thrawnad #42530 üzenetére
Köszönöm. Megfordult a fejemben,hogy téves szenzor értékelés van, de több infóm nem volt...
Illetve a legfrissebb BIOS van fent, az F14 es 2009 ből.
Vagy hogyan lehet ezen változtatni? Gondolom nem hivatalos BIOS-al.
(P35-DS4.)When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
Köszönöm, érdekel mit csináltál. A procit totál teljesen felismerte CPUID -ban, csak éppen túl melegnek tűnt.
Nekem alaplap: P35-DS4 legújabb BIOS , F14 , 2009 ből, nálad milyen alaplap van?When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
A vége az lett,hogy tudtam szerezni egy Q9650 -et és egy evo tx3 -at összesen 15ért. Így idle 37-38 fokos.
(A BIOSt nem mertem megtúrkálni, hiába dual biosos, nem olvastam jókat róla, nem triviális visszaállítani.). Az E8400at és a gyári hűtőt betettem a fiókba.When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
Köszönöm! Ez jó hír. Abban az esetben,ha szükség lesz rá. Amúgy meg vagyok elégedve az alaplappal. Nagyon jól működik. +Nem rég tettem bele USB3as kártyát, és igy kivezettem előre.
-
Antaran
csendes tag
Nekem is van egy másodlagos, gép, egy 533-as Celeron (Pentium 3), Coppermine Slot 1.
Van rajta Netscape , de a szélessávú netet még nem tudtam rajta beüzemelni. Windows 2000 van rajta.When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.
-
Antaran
csendes tag
Sziasztok ! Valaki használ Windows 10 x64 -et P35-DS4 -en vagy hasonlón? Ha igen, hogy sikerült? Mire kell ügyelni? Jelenleg Win7 x64-et használok.
-
Antaran
csendes tag
-
Antaran
csendes tag
Köszönöm, ez szintén nagyon biztató, hogy megpróbálkozzak a Win10-el. Néha találtam csak infókat, olyanokat,hogy nem talált drivert , nem ment, stb. Azért kéne mert Win7en nincs SMB3. (tegnap derült ki számomra).
-
Antaran
csendes tag
Köszi. Nekem is stabilan megy. P35-DS4 -n.
Most is jó gép, minden jó játék fut rajta, ami 10 éve is futott.Nem is tudom mi lehetne jobb manapság. Esetleg az új gép mellett csak a docker, vagy kubernetes szólhat, azok ilyen procikon nem futnak, amik a P35-DS4 -be valóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...