Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz s7evcsenko #24900 üzenetére
minden USB-s cuccom tökéletesen üzemel.a logi egerem is amit kénytelen vagyok tartalékban üzemeltetni...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz s7evcsenko #24903 üzenetére
Ha lesz Quadod akkor megéri...ha nem lesz Quadod akkor nem éri meg a csere...bár ettől még mind2 lapban szépen meg lehet hajtani a 4magos-t...
Köcce de gyengébb procira nem váltok...
Gorneck#1239
-
s7evcsenko
addikt
válasz Gorneck #24904 üzenetére
Igen, ezt mondta Xarax is!
Aszem az lesz, hogy ha sikerül beszereznem egy Quadot, megnézem mit tud ebben a lapban, s ha nagyon nem menne, akkor jöhet az alaplapcsere!
Mindenesetre most kicsit figyelmesebben veszek procit, mint eddig, nem akarok úgy járni, mint az utóbbi öttel!
Köszi..[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24905 üzenetére
Mert mi bajod van az E6550-el? Bocs, most nincs kedvem visszaolvasni.
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24907 üzenetére
Akkor miért cseréled le?
-
fagy53
nagyúr
válasz s7evcsenko #24909 üzenetére
És miért nem a véred cseréled le inkább...? Még okozhat problémát máskor is!
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24909 üzenetére
Amúgy nem tudod, hogy Vista alatt hogy kell beállítani, hogy rendszergazda legyek? Kiírja a vezérlőpult hogy az vagyok, de mégis sok játéknál kiírja, hogy rendszergazdának kell lennem a futtatáshoz. Jelszó kéne neki a felhasználóhoz? Ja, amúgy van még egy vendég fiók, most állítottam be. Ez a baja?
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz fagy53 #24910 üzenetére
A véremet nem adom! És egyelőre a proci is marad!
nike_: UAC. User Account Control. A Vezérlőpultban, azon belül a Felhasználói fiókoknál tudod kikapcsolni.
Minden programindításnál előjön egy ablak, és engedélyt kér, ugye?
Szerintem Te erre gondolsz! Próbáld meg, ha mégsem, akkor passz![ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24912 üzenetére
Azt írja ki a program/járékindításnál, hogy Adminisztrátori előjogok szükségesek a program indításához.
Nekem magyar, de nincs ilyen hogy Felhasználói fiók kezelése vagy ilyesmi.
Ja, most találtam valamit, ez a szülői felügyelet be volt kapcsolva, újra kell indítani a gépet, hogy megerősítse.
[ Szerkesztve ]
-
Andras828
tag
Sziasztok! Nekem is egy ilyen csodalapom van(névszerint GA-P35 DS3L rev 2.0). Csinál egy-két érdekes dolgot, de alapvetően elég jó kis lapocska. Most amivel szenvedek, hogy terhelés alatt magasabb frekin járjon a proci. Ha a C.I.A-t akármekkorára nyomom, akkor max egy fél órán belül kékhalált kap. Most néztem a BIOS-t, az F6-os. Szóval mi a fene itt a gáz? Mármint hogy mitől lehet még, ha nem az alaplaptól?
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24914 üzenetére
Jó a táp
-
BalintUG
tag
Szavasztok Segítsetek nincs ötletem ...
XP-m volt eddig. Most áttértem VIstára és a gép nem hajlandó nekem elindulni tuningolva... Beállítom mindazt a BIOS ban amit eddig, de amikor elmenti és újraindula a gép minimum 3szor reseteli magát és végül visszaáll alapra, majd belép vistába ... PLz help ha van valakinek ötlete ...
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24917 üzenetére
Autora raktam a feszültségeket, és be volt kapcsolva ez a tuningotelintézeméncsakaddmeghogymekkoratuninglegyen opció(C.I.A. 2...)
-
s7evcsenko
addikt
-
sz.j
nagyúr
válasz Andras828 #24920 üzenetére
Tuning közben nem ajánlatos Auton hagyni a feszeket.
Más: Én a CIA-t nem használnám, nekem tuninghoz az Easy Tune5 vált be.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Andras828
tag
válasz s7evcsenko #24921 üzenetére
Köszi szépen. Kezd alakulni a kábelrengeteg
-
nike_
addikt
Áá, de hülye vagyok, csak jobb egérgombot kellett volna nyomni a játékon és futtatás rendszergazdaként..
-
BalintUG
tag
Szevasztok... Ismét ittvagyok akinek rakoncátlankodik a rendszere tehát VIsta van fent . a gépem azt csinálja most, hogy újraindulgat bekapcsolásnál és lereseteli a tuning beállításokat. a PCI 100mhz re van állítva a CPU +0.1 V-ot kap és a memória i +0.1 et. Minden kézi beállításon van, de gykorlatilag semmit nem változtattam az auto beállításoktól csak áttettemn kézire és beállítottam ugyan azt. most 2Ghz en megy a CPU és a ram 1000en, de ha áttolom 2.13ghz és 800as ramokra akkor már megint újraindulgat .... Valaki help plz hozzáértők
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?
-
BalintUG
tag
Nem volt még .... De azon is gondolkozom, hogy bár tudom az nem oldja meg a problémát, de a gyáérinál egy újabb BIOS-t nem lenne célszerű feltennem ?
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24937 üzenetére
Hova?
-
_ak_
addikt
-
dokee78
félisten
Gigabyte ep35 ds3r alaplapom van E8200 as procival és lenne egy gondo
Felraktam az Gigabyte EASYTUNE 5 Pro tuningszoftvert,és állandóan vészjelzést ad.
Ha PC HEALTHban ráklikkelek a Monitoringra!
Itt a kép:
http://kepfeltoltes.hu/080426/jel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
s7evcsenko
addikt
-
nike_
addikt
válasz s7evcsenko #24942 üzenetére
Én értem, képet nem is kértem.
Rímszöveg.
Amúgy nekem ez az EasyTune 5 progi be se jön. Kiírja, hogy engedély kell, elfogadom oszt puff. Ja, megoldódott, leteszi tálcára egyből a kis hamis!
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Dicsekvésre nincs okom ugyan, de legalább a fölös kábelek nem látszanak!!
Kép.
Bár ha kiveszem a 2db rack-et, amit kb. fél évente használok, akkor annyira nem is rossz a helyzet!Az ata-t ki is veszem...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
A rendszer-memória szorzót mi alapján érdemes megválasztani? Próbálgassam és tesztelgessem? Most 5-5-5-18-on van a 2-es szorzóval.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
luciferk
senior tag
Szevasztok!
Több mint 9 év Amd platform után én is váltottam P775-ös platformra(utoljára 939-es lapom volt de nem fűlt a fogam AM2-re váltani), pontosabban GA-P35C-DS3R lapra váltottam amiben egy E8400es proci figyel,stabilan üzemel 9x400-as beállításal alapfeszen gyári hűtővel
Egy fórumon olvastam evvel a lappal kapcsolat ban egy két siránkozást amit be is idézek ide;;;;;"P35C-DS3R-rel vigyázzatok. elég sok embernél elszállt és infinite reboot cyclebekerült :c (POST sem jön be, bios sem, cmos reset sem segít)"
"Bizony! Nagyon sokkal problema van. Sot nem csak a mar lirt problea, hanem mukodes kozben is kepes furcsasagokat elkovetni, es eleg surun fagyasokra panaszkodnak ennel a tipusnal."
Szerintetek van a fentieknek valami valóság alapja vagy talán egy két láma siránkozott akiknek vargánya vagy kodegány tápja van? Amúgy az én lapomnál minden ok nincs semilyen fent emlitett tünet.
[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Nagyon nem értek a biosokhoz, mármint a fajtáikhoz. GA-P35-DS3R rev2.0 alaplapom van és F6 Bios hozzá. Ez jó bios? Vagy miben jobb mondjuk egy másik bios?
-
BalintUG
tag
Szevasztok !!!
Este volt CMOS clear de továbbra az azt csinálja a rendszer hogy MIT beállításokat reseteli ... Mostmár marha ieg vagyok mert gondolatom nincs máér mi lehet a baj... E2140em van alapból 1.60ghz en üzemel... rávan tolva +0.1 V BIOS szerint 1.38750 V-ot kap, Everest szerint 1.34-et. a Ramokra 0.2 V van adva Everest szerint kerek 2.00V ot kap a DIMM. a bajom továbbra is az az érdekesség, hogy 2Ghz en 1000es ramokkal tökéletesen indul semmi baja, de ha azokat a beállításokat szeretném ahsználni mint amin eddig volt, tehát 333FSB-n 2.66Ghz és 1000en a ramok akkor besztrájkol a cucc és Bios save and exit után elindul 3-4szer a gép és utolsóra visszateszi magát alapbeállításokra az M:I:T ... Valami ötletet még várok mert ez így nem állapot....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest