Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz kutga #3805 üzenetére

    Ha lehet, akkor kicsit egyszerűsítsünk a képleten, azaz a lemez 2-n csak 1 partíció legyen(töröld le mindkettő partíciót és hozz léte egy új egyszerű kötetet rajta, elsődleges partíció legyen és NTFS), mert ha jól látom, akkor az a meghajtó lényegében szinte teljesen üres jelenleg.
    Ezt követően meg a Macrium Reflect Free-vel klónozd át: [link]
    (OS alá is telepítheted, de boot-os pendrive-ról is megteheted, a szükséges ISO-kat legyártottam, linkeltem és a pendrive elkészítése is le van írva a bejegyzésemben.)
    Klónozáskor lehetőséged van a partíció átméretezésére, azaz egyből beállíthatod, hogy pl 40GB-os legyen a rendszerpartíció, ezzel elkerülve, hogy utólag kelljen zsugorítani.
    (A bejegyzésem végén linkelve van egy használati segédlet egy szintén PH-s kolléga sz.j jóvoltából)

    UI: Ha sikeresen átklónoztad, akkor le kell ellenőrizni, hogy valóban elindul-e az OS onnan, ennek az a legbiztosabb módja, ha átmenetileg minden egyéb meghajtót lecsatlakoztatsz és úgy próba(hátha esetleg valamelyik másik meghajtóra kihelyezett indítófájlok voltak, mert úgy nem fog indulni)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák