Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz Immolatiel #10 üzenetére
No, ez nálam épp fordítva van. Én kedvelem a Ubi-féle gyűjtögetős, "egykaptafás" játékokat, viszont a japán setting nem igazán jön be, így bár nagyon érdekel a Tsushima, megvárok majd egy komolyabb (legalább -50%-os) leárazást.
Abban egyetértek veled, hogy a DA3-at elrontották a felesleges open world erőltetéssel, nem is tudtam végigjátszani, annyira rossznak találtam, pedig az első részt nagyon szerettem. A Witcher 3-at viszont - bármennyire is gyűjtögetős, felejtős harcrendszer, stb. - kár kihagynod, mert minden hibája ellenére egy alapmű.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Bár örülök a Hellblade 2-nek, mert az első részt is nagyon szeretem, mégis... nekem az egyik legnagyobb videojátékos csalódásom, hogy egy olyan kiváló játék, mint az Enslaved soha nem kaphatott második részt. Mindig eszembe jut az a játék, ha a NT-ról vagy annak játékairól esik valahol szó.
Ott van az én képzeletbeli "Legjobb játékok, amik nem kaphattak folytatást" dobogómon a Days Gone és a 2006-os Prey között (+Fable, PC-sként soha nem élhettem át a második részt, a 3 meg szar volt).it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Nem ismerem ezeket, de utánanézek, köszi! Az első résszel én is jártam úgy, hogy majdnem egy ültő helyemben végigtoltam az egészet. A Lookout Point zenéjétől (a guildben is az szólt) a mai napig borsódzik a hátam, annyira gyönyörűséges...
Közben a Fable-ről eszembe jutott a Black & White, na az is kaphatott volna harmadik részt is, bármilyen is volt a második.it's a danger pretty here in Night City
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest