Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
benéztem ide, hogy feltegyek egy kérdést, de az utolsó oldalt végigolvasva kicsit elbizonytalanodtam.
Kérdésem az lenne, hogy 570-esnek mennyi kraft kell, az adatlapomon van a gépem, Corsair VX450-es elvinne-e egy ilyen rendszert?
illetve ami miatt elbizonytalanodtam, lehet, hogy ha kicsit hosszabb távra tervezek, akkor jobban tenném, ha 560Ti 2Gb-ot újítanék be? Igen, FullHD-ben játszom. (Bár adott 2db FullHD-s megjelenítő is, így ha néha lehetne, kihasználnám a lehetőségeket...)
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
elgondolkodtam videókártya újításon, és ha már lúd, legyen kövér alapon e két kártya között gondolkodom.
Egyik kérdésem az lenne, hogy megér-e 40e forint különbséget az 580 az 570hez képest?
A másik pedig az, hogy egy Corsair VX450W elég lenne-e nekik?
A gép amiben menne:
- Gigabyte EP35-DS3
- E8400@3,60Ghz
- 6gb DDR2 ram (OCZ XTCPlatinum + Geil Ultra)
- WD320AAKS + WD640AAKS + WD15EARS + WD20EARSElvinné, határeset, vagy tápot is cserélnem kellene?
-
evitiguF
senior tag
Sokakat nem szeretnék visszaidézni, úgyis tudja, akinek szól. Ez a konfig már vagy 4 éves, (amikor E8400 megjelent, akkor építettem) és szépen apránként szeretném cserélni. Első fázisban gondoltam a videókarit, mert a játékaim inkább vga limitesek, mint cpu-ram (jelenleg egy 4850 512Mb van) Videókari vásárlás utáni következő hónapban, de legkésőbb 2 hónapra rá lenne egy 2500K+8Gb ram.
Úgy sem lenne érdemes? -
evitiguF
senior tag
Beléptem én is a klubba egy PNY GeForce GTX 570 XLR8 Performance Edition-nel
Eszméletlen a változás a HD4850 512Mb-hoz képest
mondtátok, hogy procim nem hajtja ki rendesen, engem azért így is nagyon meggyőzött ez a kártya 3DMark 11-ben X1740 pont
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest