Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én nem tapasztaltam még hasonlót. Ha valamit egyszer megoldottak, az úgy is maradt.
Szerk.: Fura mi sosem tapasztalunk BC2 hibákat a tesztekben. Minden új driverrel megy mint a kisangyal, CF-SLI nem számít. Látom, hogy sokan panaszkodnak főleg a CF/SLI rendszerekre, de nem biztos, hogy jó helyen keresik a hiba okát.
Ez koncepcióból ilyen. Sosem fog változni. A CCC sugója leír erről mindent, csak el kell olvasni, ami ugye nem a userek erőssége.(#9362) Lord Vader: Nem egyszerű észrevenni, ha nem tudod, hogy mit keress.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Carasc0
őstag
válasz madgie #10569 üzenetére
Nem értem mi a baj a TN panellel. Nekem Samsung BX2450 van és játékoknál is nagyon szép képe van. Nem értem ezt az IPS mániát, ráadásul feleslegesen drága. Szerintem semmi baj a TN panellel. De ez az én véleményem. Amúgy szerintem a retina kijelző a legjobb!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz madgie #10582 üzenetére
Na igen most megfogtál! 47K Ez már tényleg elgondolkodtató. Anno még nagyon drágák voltak. A 47K láttál erős árzuhanást tapasztaltam.
Nos mire a monitorom meghal, addigra az IPS ingyen lesz! De lehet jobb és újabb technológia. Amúgy még mindig kitartok amellett hogy a monim egy jó monitor és középkategóriásnak simán merem mondani.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
zack
nagyúr
válasz madgie #10684 üzenetére
Szerintem nem jol tudod a dolgokat. Eleve a GTX 580 csak 1.3 hdmi-t tamogat. Az 1.3 meg max 1920x1080. Ami tamogatja a 2560-at az az 1.4 szabvany de azt meg az 580 nem tamogatja. A DP meg azert jobb mint barmi mas mert lekezeli ill. Kihasznalja a 10bit-es 2710-et. Azt mondta OldArtist a legjobb minoseget a DP majd utana a Hdmi es vegul a Dual linkes DVI adja. a monitorhoz egyebkent kocsog modon csak egy vga-vga kabel jar amivel mindenki kitorolheti a segget. A Phantom3 van Dp port, de egy normalis dp kabel 6-8k hozza. Szoval nagy a szopas.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz madgie #10771 üzenetére
NVidia-n (4xx). Meg is kérdezték előtte. Nagy különbség NV és NV között nem hiszem hogy van. Az alap beállításoknál így is nagyságrendekkkel jobb. Most ha itt kalibrálják lehet 2% jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
7600 GS
addikt
válasz madgie #11340 üzenetére
Ez igyvan. Én nekem ilyen szempontból az ASUS a favorit, mert bármit vettem még tőlük, egy sem romlott el, pedig már volt tőlük 8 alaplapom és legalább ennyi videókártytám. Ellentétben a Gigabyte-al. Egyesek aztmondják hogy az a csúcs. Ezzel szemben nekem volt egy P45-ös deszkám tőlük, ami 2 hét után megadta magát. Volt egy 7100GS-em, az kb egy évet birt. Egyedül ami nem romlott el és Gigabyte volt, az a 8800 Ultra-m, de azt eladtam 2 hét után.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szar a Gigabyte, csak nekem nem volt vele szerencsém, ezért nem veszek tőlük több terméket. Járt utat...
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest