Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz Carasc0 #10572 üzenetére
Nincs baj a tn panellal... Csak felbontasilag 1920*1200a legtobb ami kihozhato belole, nagyobb felbontas mar markas panelt kivan. Mellesleg ha olyan az IPS mint amiket irnak rola, akkor a tn valoban mas dolog... Az ilyen retinakijelzoket meg haggyuk szerintem, emberi osszegekbe gondolkozzunk, ne millios osszegekben!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
madgie
titán
És megmondod, mit jelent a retina kijelző? Mert az csak az apple által kitalált, relatív definiálhatatlan dolog (mellesleg IPS kijelző van az iPhone 4-ben is)
Amíg nem próbáltál egy normális monitort, addig megfelelhet a TN is... de nem véletlen, hogy tévéknél már sehol nincs a TN-Film panel, a legolcsóbb 90 ezres 32" tévék is generációkkal jobb panellel mennek.
Gabesz144: a szín csak kalibrálás kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
Nekem is TN paneles Samsungom van és tökéletes a képe.
Havernak IPS panelos a Dell monitorja és ami külömbséget látok az a színekbe van az IPS- nél mint ha egy picit élénkebbek lennének a színek de viszont az én TN panelos Samsungom folyékonyabb képet ad.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
kasa85
őstag
Feleslegesen drágább
Még a Del IPS monitora is olcsóbb mint egyes TN paneloké.
Amúgy ha be mész egy ilyen szaküzletbe,és össze veted az általad használt TN monitorodat egy IPS el meg tudod mi az a különbség.
TN panel be tekeíntési szöge korlátozott, szín hűségben majd észre veszed a különbséget,és a kijelző sem lesz fakó.
Régebben én is hozzá szoktam a sima TN panelos monitorokhoz,de ha két év IPS használat után már nem igazán tudnák sima TN el játszani a kép fakósága miatt.
Ez olyan mint a trabant és a ferári mind kettő gurul,de akkor veszed észre igazából a különbséget ha össze rakod és össze méred őket.
off részemről be fejezve.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs