Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #9103 üzenetére
Amikor vga csere miatt várnom kellett, addig egy 9600gt volt, én még az amd drivert se töröltem le simán ment minden.
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #9104 üzenetére
Hát eddig nála is... lehet valami akkor nem kóser a cuccal... Egyedül csak azt nem értem hogy itt mindenki belenyúl a tutiba, és 3 hete kaptam vissza a 2 karimat, és semmi bajom velük, pedig az egyik asus... Zack esetében az user errort kizárom, mert ismerem , régen toltuk együtt anno a crysis-t is és ért a cuccokhoz, de a többi esetnél kivéve ahol valóban hibázott a termék van benne egy jó adag kötekedés, és useri figyelmetlenség!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kasa85
őstag
Köszi
Akkor ezek szerint játékokban nincs nagy különbség,hanem inkább VGA tesztelő programoknál.
Látom nálad is Quad van gondolom 4GHZ en járatod.Mekkora a proci vidje,és a CPU Voltage feszed.
Sajnos nálam a biztonságos sáv a 3.7GHZ 1.39V=1.36V valós feszel/max magonként 55/62C fok között 32C fokos szobában.
Ha tapasztaltál proci limitet akkor nem is merek beszélni a 2db CF kártyáról
Gondolom többnyire nem a proci a kevés,hanem a sáv szélesség mivel a koraj rendszereknél DDR 3 mas ramok bő 1333+MHZ felett üzemelnek.
Processzor szálakat nem említem,mert programokon kívül nem igazán használ 4szálnáll többet Koraj rendszereknél a játékok.
Chace 12mb ami bőven elegendő,de ha kevés a sáv szélesség,és többet fogyaszt,jobban melegszik akkor mindenféleképpen érdemes egy Koraj rendszert venni.
Majd valahogyan össze kaparom rá a kest utána valami CF/SLI támogatottságú lapot veszek fa..a 2600k procival amit tesztek alapján bő 4+GHZ en tudok járatni minimum 8gb rammal megspékelve ami egy jó darabig elég lesz.
Gondolkodtam 2db GTX570 beszerzéséről,de a sok meghibásodott darab miatt,és a kevesebb Vram miatt nem igazán időtálló választás lenne.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Drizzt
nagyúr
Nem, a Quadom 3.5 kornyeken megy, feljebb nem nagyon birom vinni, mert egyreszt nagyon melegszik(70 fok kornyeke), masreszt a lap olyan vdroopot csinal, hogy csak lesek. Ha beallitok 1.4V-ot biosban, akkor idle 1.34 korul kap, terhelve pedig 1.27-et. Feljebb meg egyszeruen nem akarom rakni, nem tartom egeszsegesnek.
Amugy en 1680*1050-en hasznalom a cuccost.
I am having fun staying poor.
-
kasa85
őstag
Tehetnél rá egy Mungen 2 hűtőt.
Az tudod az ujj deszkákon is használni,olcsó + tartós,és a procidat is 60C fok környékén,vagy alatta tudnád tartani.
Nálam is ugyan ez a helyzet Idle 1.36v fogyaszt terhelés alatt meg 1.32v ami számomra érthetetlen,mivel ennek fordítva kéne történnie
Ha a háttérben futó alkalmazásokat csökkented Game Boosterel akkor jóval fentebb tudod hozni a minimum/átlag fps akár a Kori 7 szintjéig is egyes esetekben.
Sajnos a sávszélesség,és a szálak mennyisége pont emiatt limitáló,mert míg a ujj rendszereknél kevesebb erőforrást igényel a háttérben futó alkalmazás addig a 775 nél limitáló lehet.
Torrent/Dowlander,vagy bármi ami felesleges lehet a háttérben,és zabálja az erőforrást lekapcsolom így sokkal stabilabb FPS kapok,illetve a Mikrolagok előfordulását is jóval lecsökkentem ezáltal.
Sajnos sok esetben tapasztaltam az MSI Afterbuner-nál,hogy Mikroakadásokat okoz emiatt ha netezem Manual:40% ra állítom a ventiket,míg játékok alatt feltornászom 60% ra.
jóformán a Mikroakadásokat ezzel 99% ban meg is szüntettem.
Olyan mint a Stalker C O P,nem lehet megszüntetni teljesen oda SSD kell,hogy pár % ot csökkenjen,de ott alapból a motor fos,így akármilyen Drivert adnak ki rá ugyanolyan rossz lesz
Crysis 2 DX11+High pack is egy szar AMD-én ami úgyszintén nem a szoftver környezet a hibás teljes mértékben hanem a mocskos felesleges számítási többletek
Nálam e két játék nem mérvadó így a Crytech le szerepelt nálam a Crysis 1nél mikor a DX10 et csak pár módosítással lehetett futtatni DX9 környezetben,és nem kellet hozzá a fos Wista hanem a jó bevált XP rendszer kevesebb erőforrás igényléssel bevált.
A 2 nél nem is csodálkozom,mivel a mondás is azt adja hogy kutyából nem lesz szalonna.
Remélem valami szankció lesz a csapat ellen,mert többszörösen meg károsította,és hülyének nézte az átlag felhasználókat.
Ha ezzel akarják a Cry engine nyújtotta lehetőségeket reklámozni akkor nem is csodálom,hogy pc nem lesz további DX11 módosítású játék Cry enginel,persze ha másik ki adó ki gyomlálja akkor talán lehet esélye.
Persze nekik tök mindegy mivel úgy tudom ingyenesen lehet használni,és átérnek a mobil platformra hál istennek.
Majd olyan engint írnak szegény mobil telefonokra ami miatt a szerencsétlen felhasználók harmadfokú égési sérüléssel kórházba kerülnek,mert a mobil a kezükre olvad játszás közben[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kranazoli
senior tag
Az rendben is van, hogy felhasználónak kell uninstallálni egy driver-t (persze vannak ez alól olyan kivételek, amikor driver frissítés automatikusan uninstallálja a fennlévő driver-t).
De Windows7-nél annak nem szabad hibát generálnia, hogy fent van-é egy Radeon driver egy előző Radeon kártya maradványaként. Ha nV kártya kerül bele és nV driver telepít, akkor azt fogja használni a Win. Max. rendszerindításkor betöltődik vmi a Radeon driver-ből, csak épp nem funkcionál.
Analógia, ha pl. alaplapi csipogó, vagy pl. egy hangkártya kerül a gépbe. Nem kell uninstallálni a realtek audio driver-t, mert bug-ot okoz pl. egy Audigy driver-nek.
Ez az, amit legalábbis Én tudok a Windows 7 működéséről. Ettől függetlenül persze a legtisztább megoldás egy Win reinstall. De sok esetben pl. nehezen kivitelezhető. (nem csak otthoni felhasználóra gondolok, aki játszik + net-ezik) A driver-ek uninstallja sem tökéletes, így nem hiszem, hogy pl. egy AMD driver uninstall után másképp működne a Win adott esetben, mintha nincs installálva. Az meg már végképp extrém kisarkítása ennek a kérdésnek, hogy lehet szó sok-sok hardver-ről és driver-ről is... (minden esetben Win reinstall kellene, az durva lenne)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
zack
nagyúr
Nem képzeled hogy nem tudok leszedni jól egy ATi drivert?
Hatalmas nagy művelet a driverből az uninstall gombra nyomni. Általában akkor jön a gebasz, ha valaki elkezdi a registry-ből ész nélkül törölgetni a feleslegesnek hitt bejegyzéseket. Az más kérdés, hogy így, hogy eleve szar, veszteni valóm nincs.
Szinte bármit kipróbálhatok, mert rosszabb már úgysem lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Dreamie #9111 üzenetére
Csináltam egy registry pucolást. Valami 1500 bejegyzést sepert ki. Ha ezek után nem lesz instabil a rendszerem akkor semmitől.
Reinstall keményebb dió lesz. Nekem a teljes telepítés napok kérdése, és erre nem mindig van időben kapacitásom.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kranazoli
senior tag
Bréking Nyúz!
Megvan az új szerzemény. Úgy érzem hosszas keresgélés után végre megtaláltam azt a kártyát amit kerestem. Ebben a kártyában már valóban csak nagyítóval lehetne hibát találni.
Elég balf*sz vagyok fotózásban. Sorry!
És baromi nagy mákom volt, ui. a 280mm az az elejétől a végig (nem csak Maga a nyák) így kb. pont akkora mint a Radeon HD 5850 New Edition kártyám, talán hosszab pár mm-el.
Így ma nem kellett hdd rack-et szerelgetnem. Nem sok, de azért maradt némi hely a hdd rack és a VGA között:
A kártya idle állapotban 36-37 fok, sok YT közben UVD szinten 40 fok.
Terhelve a kártyát Unigine DX11 és STALKER Clear Sky Benchmark a max. hőmérséklet amit láttam MSI AB mellett 68(!) fok volt. True! Cool!
3DMark 11 alatt nem tudom hogyan lehetne megjeleníteni az MSI AB OSD-jét.
Semmi hangját nem hallottam a hűtőnek 3D-s full terhelés mellett. A 68 fokhoz 50-51%-os ventilátor profil tartozik. Very nice! Well Done!Ilyen és ehhez hasonló eredményeket produkál a kártya 3D-s terhelés mellett.
Már kicsomagoláskor beleszerettem. Éreztem, hogy Ő az igazi.És mindezt az Én házamban... Ergó akinek jó kis gamer háza van, ott el sem merem képzelni, hogy milyen értékeket produkálhat ez a kártya.
Elláttam a kártyát a KranaZoli ajánlásával plecsnivel.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. "Ismertek" kritikus vagyok, ha Nekem ez a 10/10, akkor elhihetitek, hogy a kártya 1etlen hátránya az ára, ami 85-86ezer magyar forint-ban értendő.
DE!
Ez a hűtő megéri az árát. A Vapor Chamber (végre "loptak" vmi jót a Radeon-októl) a 3db valóban ultra halk venti és az egyedi cca. 27cm-es nyák mérnökileg kitűnő munka.Ha vki Radeon 6950-ben gondolkozik, szintén ugyanezt a típust tudom ajánlani. Imádom ezt a Windforce3 hűtőt.
Úgyis mondhatnám, hogy ez a kártya: Fákin Áwszóme!
Adom el a többi vasam.(akinek meg nem tetszik a fogalmazás módom keressen meg PÜ-ben, vagy személyesen)
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
-
Dreamie
őstag
válasz kranazoli #9114 üzenetére
Gizi, ez 570-es? Anno gondolkodtam 580-ason windforce hűtéssel, de kielégít a ref hűtés is fákkingúd!
bocsánat a dupla hsz miatt, nem láttam, hogy lehet szerkeszteni!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
kranazoli
senior tag
-
kranazoli
senior tag
válasz SzlobiG #9118 üzenetére
Látom nem sokat játszottál a STALKER Clear Sky-al. Tedd fel a Benchmark-ját és át fogod értékelni a konfig-od, az ukrán fejlesztőket és a DX10.1-et minden beállítás max.
Ez több mint jó! Ez itt egy olyan beállítás, amivel soha nem játszanék - minden felesleges xar bekapcsolva.
PS:
Nagy ívben lexarom az FPS értékeket.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz SzlobiG #9118 üzenetére
Mennyi lehet akkor komplex maximum beállításokkal a STALKER : COP?
Pedig tényleg gratulálok Zolinak hogy végre kártyájára talált, de meglepő azért nekem is az a 23 FPS. Pedig elvileg a kártya az enyémnél olyan 5-8%-al gyorsabb is a gyári OC miatt. Érdekes mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
kranazoli
senior tag
válasz Carasc0 #9120 üzenetére
Tedd fel a Benchmark-ot. A STALKER COP nagyságrendekkel jobb. STALKER játékok közül a Clear Sky-nak van a legszarabb X-Ray Engine-je. Annyira űber brutál-ul elqrták az Ukránok a DX10.1-es módot, hogy az vmi hihhetetlen. De ennek ellenére hangulatban veri az összes mai játékot (az Én ízlésem szerint)
Töltsd le a Stlaker Clear Sky benchmark-ot, aztán nézd meg.
Természetesen ezt nem úgy értem, hogy Nálad akár ne lenne 40FPS, csak hasonlítsd majd össze pl. egy játékkal amivel játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz kranazoli #9121 üzenetére
Le is írtad a lényeget. Informatikai alapszabály hogy egy PC teljesítményét legjobban egy korszerű és aktuális hardverstruktúrához igazított/optimizált szoftverrel/szoftverekkel lehet legjobban felmérni.
Hadd mondjak egy példát. Cossacks: Back to War. Hatalmas játék volt annak idején. Merem mondani hogy a mostani gépemet megenné! Pedig bőven elég lenne hozzá egy 1 magos 2.4Ghz, 512MB ram, Bármilyen 64Mb-os VGA.
Tehát most már értem miért 23FPS. Lenne az 50FPS is ha az Engine kódja is robusztusabb lenne. Ne higgy akkor neki !
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
kranazoli
senior tag
válasz Carasc0 #9122 üzenetére
Erről beszélek (STALKER COP DX11 minden max):
Sajnos a STALKER Clear Sky ilyen. Ez van nincs mit tenni vele.
Laca:
Legszívesebben kivenném újra a gépből aztán gyönyörködnék benne. Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz kranazoli #9124 üzenetére
Akkor most már tudod milyen az amikor az ember úgy érzi,hogy jó jó de mégsem az igazi
Na így voltam én is azzal a veres cuccal
Jut eszembe Mért nem csinálsz sli-t?[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
kranazoli
senior tag
válasz Tökmindegy #9125 üzenetére
Laca:
Mert SLI-hez lapot kellene cserélnem, tápot kellene cserélnem, full konfigot kellene cserélnem.
Amin már végre el lehet majd gondolkozni.
Én 1 szóval sem említettem SG-n, hogy nem értelek, sőt(!) azt hiszem Én voltam az 1edüli, aki ott is "párt" semlegesen állt a Radeon kérdéshez.
SzlobiG:
Akkor nem szóltam.
Ahogy Én játszom a CS-al az 60 fps (körüli érték), ui. most már textúra mod-okkal és 1ebekkel sokkal, de sokkal nagyobb vizuális élményt lehet elérni, mint az engine grafikai beállításaival. És ugye ehhez még hozzátartozik az is, hogy a STALKER COP DX11-es Benchmark is egy olyan benchmark, mely nem egy Activision kiadó terméke - hanem Ukrán-ok keze munkája, s bár a legjobban optimalizált STALKER játék, még mindig messze van a mai nagy kiadók játékaitól. De Nekem a játék élmény számít.Itt van 2 példa miről is beszélek, ami az X-Ray Engine hibája, bug-ja. A sunshaft effekt, ami pl. felezi az FPS értékeket. (de aki játszott Stalker-el tudja miről is beszélek)
De Én erről jól tudom, hogy ez több mint elég ingame(!).
A hőfokokon pedig azzal a tudattal együtt, hogy a lakásban hűlt 1-2 fokot a hőmérséklet, 1xerűen nem találok rá szavakat.
Carasc0:
Ahhoz fent kell lennie az alap játéknak is?! Ha nem, akkor link-et tudnál adni?!
De azt ma már nem ígérem. Most már élvezni is akarom ezt a Giga kártyát.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz kranazoli #9128 üzenetére
A wolf cseréjén én már most gondolkoznék... bőven kéne oda egy quad, vagy egy i5 minimum! Miért nem ilyenekre cserélted be a karit mikor van még 2 otthol?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #9131 üzenetére
Gabesz küldtem PÜ-t, de majd pontosítok még...
Cybertrone:
Mert most VGA-val foglalkoztam. VGA megvan, majd jöhet a többi. Egyelőre most nagyobb energiát (utána kutakodni, ...) egy konfig cserének most nem akarok. A 4 mag-ban is gondolkozom, de abban is, hogy jobban bebiztosítsam Magam tápegység ügyileg és első körben egy 650W-os táp, majd utána vagy konfig csere, vagy egy Q9650 pl. Nem nagyon tudom mennyit és meddig bírja az 520W-os Corsair...
De ez még nem alakult ki Bennem teljesen... Most majd elmennek a VGA-k, amiből egyik Gianni-nál garis és beszámítaná pl. proci-ba is. Csak aprón lehet többért menne el, mint amennyiért Ő bevenné.
Csak az aprózás is "időigényes" és azért van Magán élet is, nem csak a kuckolás.
i5; ill. amiket Laca is írt (SLI) Nálam nem kivitelezhetőek, mert ahhoz lap csere, RAM csere; CPU csere kellene (vagyis full konfig) Ill. nem tudom, most egy 4 magos Intel-el annyira többre mennék?! Annak nem csak akkor van értelme, ha ki is használja a game a 4 magot?! (Pl. ARMA)
Más:
Lenne egy OFF kérdésem (nem mintha a fentiek ne azok lennének) csak már fáradt vagyok.
Ti a plusz ventiket a házban alaplapra kötitek, vagy direkt a tápegységre?!
Ezen csak most gondolkoztam el.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Elmentem most este egy 80Gb Intel X25-ért, ha már így is úgy is telepítenem kell...
Egy darabig megint elég lesz.
A 40Gb határeset, mi több nekem már kicsi volt.
Rendszernek ezek után csak 60-80Gb-tól fogok ajánlani SSD-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kranazoli
senior tag
Ez egy jófajta SSD?!
Most jutott eszembe. VGA-dhoz nincs VBIOS frissítés?! Én épp most flash-eltam rá egy újat, ami a Giga honlapján kinn volt ehhez a kártyához.
-
zack
nagyúr
válasz kranazoli #9134 üzenetére
Megnézem, de nem tudom hol kell utánanézni.
A Gainward honlapján nem látok bios fájlt...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kranazoli
senior tag
Én csak úgy néztem utána, hogy Giga oldalán megnéztem a VGA-kat (5xx széria). Látom, hogy abból amit vettem van Rev1-es és Rev2-es. Ebből már rögtön gondoltam, hogy lesz VBIOS frissítés. Rev2-nél nincs, Rev1-nél van. Nekem Rev1-es kártyám van(azt kaptam).
Giga oldalán a Downloads szekciónál nem csak driver van, hanem utility; manual; ... Simán Windows alól lehetett frissíteni, mint a @Bios-al a lapokat.
AMD-nél úgy volt, hogy be kellett regisztrálnom a kártyát, utána fértem csak hozzá a VBIOS-hoz. De már előzőleg megtaláltam Techpowerup VGA BIOS katalógusában. Ha a kártyádhoz van frissebb VBIOS, itt biztos fent lesz, mármint a techpowerup.com oldalon.
De addig felesleges keresgélni, amíg újra nem húzod.
(bár Én még mindig fenntartom, hogy Radeon driver-nek nem szabadna bekavarnia, inkább annak amit utána csináltál - regisztrációs adatbázis pucolás)
-
zack
nagyúr
válasz kranazoli #9138 üzenetére
"bár Én még mindig fenntartom, hogy Radeon driver-nek nem szabadna bekavarnia, inkább annak amit utána csináltál - regisztrációs adatbázis pucolás"
Nem próbáltam le, mert jött az új SSD, de nem omlott össze a rendszer. Persze az is lehet hogy javítani nem javított volna. A pucolásnak semmi köze nem volt ehhez, mivel az már a probléma után történt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TTomax
félisten
válasz Razermazer #9140 üzenetére
vagy MKVTech-röl...[link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Mennyibe volt? Lassan nekem is kellene váltani a Samsung-ot, bár kérdés mennyivel lenne gyorsabb... ez SLC amúgy vagy MLC? Gondolom előbbi.
Bár szűkösen, de elférek a 32GB-on is, most is van még 8GB szabad hely az SSD-n, igaz Office 2010-et még nem tettem fel, 2-3 hónapja lusta vagyok rá. Csak a Windows 7 Home Premium meg a programok vannak rajta.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
válasz Razermazer #9140 üzenetére
Köszi, megnéztem, de egyelőre nem foglalkozom vele. Majd ha esetleg nem lesz jó friss telepítéssel se, majd akkor.
Fater:
Jó áron jutottam hozzá, mert 16 órás használat van benne, tehát majdnem új, az ára 25k volt. A Kingston 40Gb beszámította, így +12k kellett csak ráfizetnem. Sztem nagyon megérte, mert jóval gyorsabb és dupla akkora méret mint az előző.
-
zack
nagyúr
Ezért lett nekem kevés a 40Gb...Fent van az Ultimate 64bit + SP1 + frissítések, még semmi mást nem telepítettem, és már így 20Gb-ot foglal.
-
Krisz-HUN
csendes tag
Sziasztok!
VGA-t szeretnék venni. 570-est néztem ki ár miatt az 580 ára már sok nekem.
Ebbe menne:
ASUS P8Z68-V PRO
Intel Core i7-2600K
Corsair Vengeance 1× vagy 2× 4GB 1600MHz
Corsair 650W TX650V2.Itt olvasgattam és akkor jön a kérdés: akkor most melyik 570-es gyártót szeressem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest