Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ennyire megy a ház-ról a duma, akkor én is linkelek egyet !
Nekem is ilyen van, csak léghűtéssel !
Ja, és minden elfér benne ![ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz SzlobiG #3090 üzenetére
megelégednék a haf-x-el, de az is nagyon el van szállva árban szvsz, túl sok műanyag van rajta, kevés zajcsillapító stb.. magas a léc nálam, ha házat veszek, akkor többet már nem nagyon akarok..
szerk.: majd lesz valami, köszi a tippeket..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #3105 üzenetére
Ezek szerint nem kell hozzá diploma !
Köszi ! -
BeLucZ
addikt
Eltüntem erre a 2 napra, erre vagy 200 hozzászólás volt, jó látni, hogy így pörög a topik
Gyönyörű az 580 hc2 DigitXT kollégánál, gratula hozzá!
Még egy utsó kérdésem van a dirt2-vel kapcsolatban azt végleg eltemetem a dolgot, hogy még a 262.99es drivernél volt 1 olyan hogy vsyncet állitottam játék közben és megint kifagyott plusz elsötétült a kép és elkezdett max közelébe hangosodni a vga ventije pedig sosem szokott auto ventivezérléssel, kérdésem hogy történhetett vele valami károsodás ezmiatt, vagy szoftveresen nem okozhatnak benne a programok kárt a hülye hibáik miatt, vagy vajon miért pörgött fel a venti annyira, mikor alapbol 61%ig szokott max?! tuti hogy nem forrosodott fel annyira, vsyncet be akartam kapcsolni a játék menüjében amikor már a versenyben voltam, azt sötét kép utána majd kis idő mulva exe leállt és a kettő közt lévő időben felpörgött max közelébe a venti magától ...... bocs hogy igy parázok mindenen, csak ugy féltem ezt a hülye gtx 580at, mint valami aranytojást tojó tyúkot -
Sárpac
nagyúr
Erről mi a véleményetek? Érdemes beruházni rá?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Dreamie
őstag
Na mi van nem jött be 560 SLI? Sztem. jól szellőző házban jól működhet, de én inkább simát vennék, van is 1! Jók a ref karik hűtései, és szépen kifújják a meleg levegőt! Viszont még senkiről nem tudok, aki kipróbálta volna, szal itt az idő!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
DigitXT
nagyúr
Szerintem a házban tartani az egyik legnagyobb fogyasztó
(magyarán fűtőtest) hőjét nem annyira jó ötlet: én a refhűtőt
preferálnám (ha léghűtésben gondolkodnék). A 285-öm igen
halk volt alapból, az 580-ra meg még jobbakat írnak tesztek.Szerk: nah, közben Dreamie nagyjából megelőzött.
pszichiater: igen, az a Noctua venti pont úgy esett a házba,
hogy a memóriáknál kötött ki, de kábelkötegelők marasztalják.
A hőfokot nem tudom mire kérdezed: én csak jobb a békesség
alapon hűtöm a ramokat, mert nincs túl nagy huzat a házban...
(Nem tudom, hogy okozna-e hátrányt, ha nem lenne ott a venti:
elég alacsony feszen vannak hajtva, ezek nem "tuningramok".)Amúgy ha van valami jó tipped, akkor meggondolom: vizet nem
raknék rájuk, mert feleslegesen bonyolítaná a csövezést - meg
a tényállás szerint nem is igénylik. Esetleg valami igényes aktív
hűtés? Csak azzal meg az lehet gond, hogy kicsi venti: hangos.De ha mondjuk a GTX580-ra gondoltál*, arra tegnap ránéztem: a
Furmark max. 50 fokig fokig fűtötte fel, arra beállt stabilan, aztán
onnan feljebb csak annyit megy majd, amennyit a víz melegszik.*: végülis az lenne ontopik. Ha nem, akkor bocs, de ez is infó.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz pszichiater #3114 üzenetére
A kártya, vagy a hűtés? (Jó, az triviális, hogy kártya kettő, de
gyanítom, hogy a ráaggatott ventik sem férnek be egy slotba...)Engem ez a hűtés az Accelero XTREME GTX Pro-ra emlékeztet,
az simán elvitt összesen három slotot a ventik vastagsága miatt,
de amúgy sem érdemes egy ilyen alá közvetlenül más kártyákat
tenni, mert nem tud friss levegőt szívni, aztán oda a hatékonyság. -
Dreamie
őstag
Mondom, ha fasza a házad akkor hajrá, árban nem sok különbség van a reftől, én nagyon kíváncsi lennék rá és a hőfokaira.
nekem a sima Giga 580 31-32 fokos terhelés mentesen, ha hajtom akkor 70 fokig megy kb.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #3118 üzenetére
Nemtudom mi ez a giga ellenes kampány itt, és más topikokban... Igenis jó cuccokat csinál, és olcsón aránylag! Szar példányokat lehet venni asusból is és más márkából!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #3119 üzenetére
Olyan véleményen vagyok róla mint Ttomax ezért nem írom le ugyanazt vegyetek gigát.
(#3122) Cybertrone Olvasd el amit fentebb írtam még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz Cybertrone #3119 üzenetére
főleg ref kariknál tök mindegy. beleszaladsz, oszt jónapot. Nekem a Sapphire 5850 toxicom volt hibás... ez van beszoptam
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #3120 üzenetére
Ha megmutatod miben jobb más gyártó ref karija eskü nem veszek több gigát... Mert a fél kezem teszem rá hogy referenciából mind egyforma... Csak a nevet kell kifizetni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
TTomax
félisten
Nem!Akarod te a három slotos tripla süvítő 80-as ventivel a házon belül keringetni a meleget?Kitakarja a fél alaplapod...és még felárat is kérnek érte... 580-böl vagy vizest vagy ref-et.. a gyári hűtő is nagyon rendben van...a marketingnek meg ne dőlj be!
(#3122) Cybertrone
Csakhogy ez nem ref. ebbe már a giga belekokányolt... megerősítgetnek aham.. köszi...aztán csodálkozol miért nem megy rendesen a Powerplay a ref. NV driverral,mint legutóbb a GTX260-ak esetében... vagy miért blackscreen-el mint a HD6850-ek ...kerülni kell az ilyet ... giga csak akkor ha matricát nyom rá nem többet.Nem győzöm hangsúlyozni ez a giga már nem az a Giga már megvan a "név",ezzel nyomulnak..
Elhiheted nekem is meg SzlobiG-nek is,nem rosszindulatból vagy utálatból mondjuk,régi motorosok vagyunk,csak ö ATI-s volt végig,de mindig józan véleménye volt mindenről,amiről az évek folyamán irt.Én sokra tartom,tisztelem érte...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cybertrone
veterán
Nemtudom nekem sok giga cuccom volt, és eddig egyikel sem volt semmi gond! Amiben maradéktalanul egyetértek hogy ide olyan hűtés kell ami kifelé tolja a meleget a házból, mert a környező alkatrészek szétmelegednek az biztos!
Referenciát ajánlom! Beállítgatja magának afterburnerrel az ember a venti vezérlést és hűvös..."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Razermazer
őstag
Gtx-es guruk véleményt szeretnék kérni a következő versenyzővel kapcsolatban. Igen tudom az evga ref gtx 570 kártyán is gondolkodom, de egyenlőre a garanciális feltételekre vonatkozó kérdéseimre várok választ, addig nem akarok lépni az ügyben. Tehát a másik versenyző az asus gtx 570 direct cu II lenne . Jah egy önvédelmi fegyver, vagy inkább varacskos disznó, de eme két teszt után eléggé megtetszett[link] [link] Halk, hűvös, gyors, van benne tartalék engedélyezett voltage mod( tudom a biost át lehet rakni más kártyára is) drága bár 6-pénzel több mint az evga, itt aprón mondjuk egy árban vannak. Vizet az életben nem rak rá az ember, mert nem ref nyák, bár csak plusz költségektől kímélném meg magam, a víz kihagyása végett, a ház amibe meg helyet foglalna elég jól szellőzik, igaz kicsi, de remek szellőzésű Lian-li 531-esaz 5970-em is elfért elnézést a topik rontásért, csak szemléltetés képen raktam fel érzésem szerint éppen még elférne, és nem takarná ki a csatlakozókat, 4 slotos a hely a Lian-li-ben egyébként.[link]. A víz így leredukálódna a cpu-ra, bár az az igazi, ha minden meleget kiviszünk a házból. Kontra hogy a ventik idővel hangosak lesznek, cserélhetetlenek, mert idióta felfüggesztésük van(garanciás problémának minősül ha behalnak a három év alatt?) nem rövid távra tervezek. A mostani szörny is 1.5-éve van nálam már. Az evgara ugyebár tehetek vizet, és egy kicsit ez is vágyam, de nem létfeltétel, picit olcsóbb is, húzható is, ha mégis víz kerül rá még jobban húzható . Mindegyikőjük jó alapanyagból készült, minőségi darabok, de a lecsóba mindig bele lehet nyúlni. Szóval ilyen várakozó pályán vagyok, és ezért kérem a tanácsotokat, véleményeteket, hogy melyik lenne az ideálisabb.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Cybertrone
veterán
válasz Razermazer #3125 üzenetére
Nekem nem jön be az asus bumfordi már már 3 slotos hűtője... A kari amugy jó erősebb vrm-el rendelkezik talán... de a hőtés miatt én a magam részéről passzolom... Nameg az hogy böhöm hőtés, gyárilag +10mhz... Ne vicceljünk már!
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Ez legyen beállított ventivel ref kariknál 67fok, m ondjuk nem hangtalan üzemmódba, de a meleg kifelé megy
Mi lett az 560 sli-vel? mégis refizetel egy 580-ra és abból lesz esetleg sli?"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Sárpac
nagyúr
válasz Cybertrone #3128 üzenetére
HAF házikóm van kissé át is buheráltam olyan légáramlat megy benne, hogy semmilyen meleg nem marad benne! Úgy, hogy tök mind1! GTX560 SLI is felső kártya max 70fok volt huzamosabb izzasztás mellett alsó 60 se! Pedig közel voltak egymáshoz!
Igen gondolkodom, nekem tetszik az a giga!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
kpal
nagyúr
válasz Cybertrone #3126 üzenetére
Nem rossz ez a bumfordi Asus de ha már jó hűtésről van sz akkor a Ganward Phatom az szebb és csak 2slot-os és ha igaz jol tuningolható. Hazánkba nem lehet beszerzi ha jol tudom hiány van belőle.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Lassan népkártya lesz az 580 Vajon ennyire jól sikerült volna ?
-
Razermazer
őstag
Jön belőle a hardverkernek persze ez csak ki van írva, nem kell készpénznek venni, de általában előbb vagy utóbb, beszokták szerezni közel a kiírt árhoz. Mondjuk már az első dátum csúsztatás megvolt, mert tegnapra kellett volna megjönni 1 darabnak nem érkezett meg . Egyébként igen gyárilag csak 10mhz-el több az órajele, de kegyetlenül tuningolható ha kell, és a két 12centis venti miatt elég halk is marad, az a 28-és 31 dbca elég meggyőző ügyes tuninggal még elviselhető tartományokban is tartható gondolom. Jöhetnek a vélemények továbbra is
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Dreamie
őstag
válasz Razermazer #3134 üzenetére
Én úgy látom Nálad is és Sárpac-nál is, hogy teljesen mindegy mi mit mondunk, úgyis megveszitek! Ismerem ezt az érzést! Én is ilyen elfogult vok, ha kinézek valamit! Biztos, hogy jó kártya az Asus direct CU II-je és a Giga windforce-a is, én azt mondom, ha jól szellőzik a házatok, akkor ne pöcsöljetek vegyétek és nézzük a teszteket, és hőfokokat!!!! Már baszott kíváncsi vok, hogy mennyivel tudnak többet a ref kariknál!
-
-
pszichiater
senior tag
Valóban viszonteladója lett a CHS az EVGA-nak. Ennek én szívből örülök. Az előbb beszéltem az illetékes elvtárssal. Ők alapból három évet adnak rá teljeskörű ügyintézéssel. A végfelhasználónak kell beregelni 30 napon belül, és már megy is a tíz év gari. Ha három év után lesz valami probléma, akkor a vevőnek kell kiküldeni közvetlenül a gyártónak, mely szállítási költségeit az evga állja oda-vissza. Esetleg ha kell valakinek bármilyen evga termék és régi fórumozó annak tudok intézni.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Sárpac
nagyúr
-
BeLucZ
addikt
Kipróbáltam a crysis 2 multiplayer demoját, szerintem nagyon üt, pörgős jó az egész, bár a pier pályán van egy kis platform limitem igy full hdban is, de majd kíváncsi leszek a dx11es módra, szerintem az meg fogja fektetni az 580at rendesen aa-val
[ Szerkesztve ]
-
raus
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem hogy beszerzek egy ASUS GTX580 DirectCU II karcsit. A GTX 470-et valtana le.
A tesztek alapjan nagyon tuningos, egy Shamino nevü csokanak sikerült ezt a kartyat 1519MHz GPU, 3038MHz Shader es 1250MHz memoria orajelen jaratnia stabilan LN2-vel termeszetesen es nemely hardveres voltmoddal. Azt hiszem 1.5V-ot adott a GPU-nak. Ez a jelenlegi vilagrekord.
Nekem elegendö lenne a 900/1800/1200MHz tuning böven amit minden belepiszkalas nelkül visznek ezek a kartyak allitolag. Talan egy Thermalright Shaman-t tennek ra kesöbb.
Valami velemeny pro es kontra?
Minden velemenyt szivesen olvasnek...[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz pszichiater #3137 üzenetére
Sejtettem. Akkor a te garis cserédnek sem volt köze a regisztrált 10 éves garanciához. Arra kiváncsi lennék, milyen módon állja a postát oda-vissza az evga.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Dreamie
őstag
Szia!
Felesleges kihányni 20-30 k-t az ablakon, ahogy a kollegák mondják. Alap kártya alap feszen lazán viszi a 850-et feszemeléssel értek itt el 1015-öt is, de kérdem én, mi a fasznak? Max a Krízishez kell kicsit megrángatni, de felesleges... Jók a refkártyák, nagyon jó a hűtésük. 850-en nekem meghajtva nem éri el a 80 fokot... Másik, ha rosszul szellőzik a házad akkor faszán befűti a körülötte levő dolgokat. Szal gondold át. Vagy ha nagyon tuningolni akarod akkor inkább vizes blokkot rá, páran azt csinálták.
üdv.: Dreamie
-
kpal
nagyúr
válasz Cybertrone #3133 üzenetére
Ismétlődik a G80 sikere.
-
titán
Te atyavilag, lattatok ezt mar:
Szuperhosszú GTX 570, egyslotos hűtéssel
(raadasul emelt orajelekkel)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest