Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
Skacok,nektek hogy van összekötve a gtx 580 a monitorral,milyen kábellel a legjobb?Persze full hd-ra gondolok.
-
szasanyi
félisten
Érdekelne MSI GTX 570 Twin Frozr III Power Edition/OC kártyával kapcsolatos tapasztalat, vélemény. Főként azért érdekel, mert a remek teljesítmény mellett jó hűtése, és elfogadható fogyasztása van - legalábbis ezt találtam róla egy tesztben:
-
szasanyi
félisten
válasz Tomko78 #19058 üzenetére
Az nem mondanám... pontos árat nem tudok még, de valszeg közel 80k. Maga a kártya (hűtése, teljesítménye, minősége) jó, és a PhysX miatt gondolkodom AMD ellenében. Ott a 7850 OC lehetne alternatíva, aminél előny a 120W körüli fogyasztás, 2GB VRAM és persze a kedvezőbb ár. Én nem tuningolok, ezért a gyári OC-t preferálom.
Azért hezitálok, mert a meghibásodott, jelenleg gariztatás alatt álló - és várhatóan cserés - HD6870 helyett (FullHD felbontáshoz a konfigomba) kell választanom VGA-t. Van a másik, itthoni gépben egy MSI GTX560-Ti TFII/OC kátya, amivel elégedett vagyok és soha nem volt gondom vele, csak épp alig jobb mint a 6870 volt (kivéve persze a PhysX de ez ugye nyilvánvaló).
Ami még a gond, hogy a Kepler e teljesítmény kategóriában sokára jelenik meg így arra nem várok, ráadásul sem az áráról sem teljesítményéről nincs adat, ami alapján az sem biztos, hogy megérné várnom. -
H.Ezredes
őstag
Nah megvan végre a DCUII-es 580-am
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
k.soma
senior tag
Valakinek nem voltak gondjai az új 301.24-es driverrel? Nekem BF3 és Crysis 2 közben is "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt" szövegbuborék jött fel a tálcán egy-egy fagyás után. Előző driverrel (295.73) nem voltak ilyen problémáim.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
k.soma
senior tag
válasz ProciVettel #19066 üzenetére
És ha Playclaw-val videót veszek fel közben az esetleg bezavarhat?
-
k.soma
senior tag
válasz ProciVettel #19068 üzenetére
Nem, nem alapon megy (875Mhz/1100Mhz/1,05V). De eddig húzva sem volt ilyen problémám amióta megvan a kártya, csak most először, ezért kérdeztem rá itt.
-
k.soma
senior tag
Kipróbáltam, még alap órajelekkel,fesszel is előjött ez a hiba.. :/ Régebbi (korábban említett) driverrel OC-zva sem volt soha problémám, úgyhogy visszarakom azt, reméljük az nem produkálja ezt a hibát.
-
Rendo84
senior tag
Az én gépemben Gainward GTX 570 GS GLH kártya van.
Nincs vele semmi gondom, nagyon meg vagyok elégedve vele, kivéve hogy kicsit hangos.
Nem tudom a módosított hűtés miatt ilyen, vagy az alap 570-es kártya is ugyan olyan hangerővel muzsikál? -
gainwardgs
veterán
Vrm-ek mekkora hőfokig birják?? most fogtam meg bordát az 580-amon és kicsit éget
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz gainwardgs #19073 üzenetére
Míg lenem ég a kártyáról.
Amúgy úgy tudom hogy magasabb hőfokot bírnak mint a GPU.
110-120 körülit hallottam. De ebben nem vagyok biztos.
100 fokot szerintem bírják.ÁdiBá
-
k.soma
senior tag
válasz gainwardgs #19078 üzenetére
Lézeres cucc = ?
-
veterán
válasz gainwardgs #19078 üzenetére
infrás hőmérő lesz az, táncsak nem a lézerkarddal mértek hőmérsékletet...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Van itt aki hd68xx-ről váltott 570-re. Én a 6850-em cserélném és lenne 1-2 kérdésem. -
MarcZ
senior tag
Nos, fiúk! Gondolom többen ismertek már ebből a topikból, egy GTX 570-em volt nemrégiben "huzamos" ideig, de ma újra visszajöttem,d e ezúttal a nagybrotherrel. Hosszas gondolkozás után, hogy milyen erősebb kártyát vegyek, végül az 580-ra jutottam.
Igen, itt az EVGA GTX 580 SOC, ami alig 5 perce van tulajdonomban. Remélem majd látom régebbi lakókat is, bár a topik nagyon kihaltnak látszik. Szóval akkor visszatértem!
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz gainwardgs #19088 üzenetére
80,7%-os ASIC Quality, 870-en próbáltam, úgy megy, mint kés a vajban.
(#19089) H.Ezredes: Alap ventiprofilon 82 fokot mértem max., picit furcsa, mert kisebb, mint az 570-é.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz gainwardgs #19091 üzenetére
Lassan, de biztosan fogom. Most az FPS különbségeket próbálgatom. Alap órajelen is néztem, alap SC-n is, meg most a 870, de szerintem megyünk feljebb.
(#19094) H.Ezredes: Majd azért óvatosan próbálom, mert CTG-600 nem hiszem, hogy bírni fogja a nagy OC-t. 570-et 900-ra raktam fel, az volt a max.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #19094 üzenetére
majd anyu vesz másikat ha füstül'
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #19097 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest