Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nem en akartam tesztelni... Hasrautottem es ezt az erteket lottem be, lement a teszt oszt puszi! Kesobb se lesz rselye a 480nak, akarmilyen a hutese... Nekem ez lajti tuning annak meg max meg fesszel elmegy a gpuja 900mhz-ig a memo meg talan 4300ig... Kozel nem 24/7-es beallitas annak a karinak, bar annyira nem izgat!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #11102 üzenetére
Nem értitek még mindig a lényeget. Meg akarja mutatni hogy a felébe kerülő MSI 480 is tud annyit mint egy 580. Valahogy a 6xx pont meg a 8xx pont nem igazán ezt a képet vetíti előre.
Persze nem gond...a Csivavák amúgy is jól bírják. Pattogjanak csak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #11103 üzenetére
Realis eselye nincs ebben a szintetikus tesztben... Se markokba... Esetleg gamekben huzva huzza azt amit az 580oszt puszi, pici fesz, es az 580 meglep, e van! Egyedul ami jo a480nak az a mostani nyomott ara, ami tart meg par hetig oszt szevasz...
Zack:
Hat mutassa, ha sikerul neki a 800pont akkor ugyes, az esely megvan adva. Kaptam egy labdat, eltem vele... Ennyi[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #11105 üzenetére
ja azt hittem ő is 580-nal megy ha már ez az a topik
bocsesz.így főleg nincs esélye
egy über 480 ast is akármikor megeszi a legroszabb 580 is, -
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #11105 üzenetére
Ezt én is így látom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dreamie
őstag
én 3D-hez inkább 580-at vennék, mondjuk fogalmam sincsen mekkora erő kell hozzá, egyáltalán elég-e hozzá egy kártya?
(#11110) Cybertrone : én is így gondoltam, szal 570 lehet kevéske oda, de a franc se tudja
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Pug
veterán
Nem vezetek félre senkit, Pegazus az új MSI 480-okat szorja 50K-ba , szóval szerintem felesleges ferdíteni
Másik része a dolognak, persze mindig két oldala van az éremnek, mondjuk én nem kereskedő, hanem vásárló vagyok és mellesleg a számtech az ahhol köztudottan a legyorsabb az értékcsökkenés, ezen nem nagyon van, mit meglepődniDe hogy a mondandód lényegére reagáljak, lehet kapni 480-at újonnan 50k környékén? Lehet. Szerintem innét kezdve felesleges azt szajkóznod, hogy bárkit is félrevezetnék
Mellesleg én meg ref Zotacot vettem 40K-ba 4 év garral itt a ph-n, nem MSI-t
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Már pedig azt teszed, amikor azt írod, hogy "a 480 50k". Semmi gond. Akkor ha annyi, és nem félrevezetés, akkor kérlek hozz nekem egy új EVGA 480-at 50k-ért.
Vagy bármilyen 480-at MSI-n kívül, mert ezt a gyártót annyira nem preferálom.
Jó keresgélést...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Pug
veterán
A héten ment el 2 giga is 50-be az aprón, javaslom tájékozódj mielőtt kötöd az ebet a karóhoz. De a kedvedért pontosíthatók, lehet kapni újonnan MSI-t 50k-ért és más gyártók használt ref kártyái is szálingóznak már ezen és ezen ár alatt. Természetesen, ha szeretnél továbbra is ferdíteni a tényeken, hajrá
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Aki ferdít az te vagy, nem én. PH aprón fellelhető használt példányok milyen aspektusból is mérvadóak?
Azért mert valaki meg van szorulva, ill. a használt piaci árak mióta befolyásoló tényezők? Ha valaminek az árát általánosságban próbáljuk belőni, az nem azt jelenti, hogy az OEM használt PH aprós árat kell beböfögni.
Hanem azt az árat, ha elmegy megvenni újonnan, akkor kissebb nagyobb szórással megkapja az adott terméket hasonló áron.
De mivel látom, képtelen vagy felfogni ezt a nem éppen bonyolult gondolatmenetet, ezennel be is fejezem veled ezt a roppant magasröptű beszélgetést...shteer
10 max.12k-t is megérne szvsz. Többet nem. 8k-ért hibátlan csere volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Látom write only
Mellesleg én meg ref Zotacot vettem 40K-ba 4 év garral itt a ph-n, nem MSI-t
De a kedvedért pontosíthatók, lehet kapni újonnan MSI-t 50k-értEzt a két mondatot értelmezd, aztán nézd meg, hogy ez hol OEM....
De semmi probléma, amint látom azon kívül ami a Te fejedben van, más nem létezik, további jó játszadozást a kis világodbanNe reagálj rá, vedd úgy, hogy nem is írtam
ignorance is bliss[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Belépek én is a 480-at verők táborába egy laza 821 ponttal...
Nem is rossz egy S775 rendszertől.Pug:
Dobj egy linket, kíváncsi vagyok hol kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Kissé uncsi már ez a téma, napok óta szenvedés megy. Lezárhatnátok már végre.
Lehet kapni 480-at nagy tételben napjainkban 50k-ért? Lehet. Akkor meg mit lovagoltok ezen még mindig? Fel kéne dolgozni, hogy drága volt az 580, ennyi, end of story, most már maradjunk a topik főszereplőinél. Szerintem is kibaszott drága volt az 580 félára, csak azért, mert ez a teljes értékű Fermi. És? Attól még száraz tény marad, hogy vehettem volna ennyiért 480 SLi-t is. MSI-t? Azt. Érdekel, nyafogok? Nem... ilyen kurva egyszerű.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
A kártyám úgy néz ki 1,088V 880/1760/4700 Crysis2 stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Na akkor zarjuk le uraim a temat...
Amikor a java banda vette az 580at az MSI a 480at nem akciozta, hanem 90ert adta...annyiert a kutya nem vette...
Na most engem nem erdekel a 480, aki akarja vegye aki meg nem az ne vegye... Lehet hogy ha most vennek karikat, akkor 480lenne, azert mert nem vagyok a magam ellensege, a penz nekkem is penz!
E a topik az 580 rol szol, szivesen latunk 480tulajokat, lehet tuningolni, szerintem senki nem hatarolodik el egy kis barati meccstol, mint en meg Lara!
A chatet a chat.hun kell folytatni, vagy privibe, ez nem az a hely, es szrintem mindkettotoknek van igazsaga es ennyi!
A heavent meg 1920*1200ba futtasuk maxon! A proci edes mind1, 1 szalat hasznal oszt annyi."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Scholes9
nagyúr
válasz Cybertrone #11122 üzenetére
Inkább 100k volt akkor a 480.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Pug
veterán
teljesen korrekt és jogos hozzászólás és hozzáállás
-
ÁdiBá
veterán
Én elég bénám fejlesztem, fejlesztettem a gépem.
Emlékeztek e8400 mellé vásároltam a GTX580-ast majd nem 130 darab ezresért, és egyszer sem fordult meg a fejemben hogy nem éri meg az 580 az árát, és azóta sem bántam meg hogy ezt a terméket választottam (már mint a bálnát).
Nekem ez kellett. Ennyi...
Ettől függetlenül jó kártya a 480.
De az 580 az 580.
Másfelől kinek mi szimpatikusabb jobban.Valaki használ DCu2 - es GTx580 kártyát, kíváncsi vagyok hogy ti milyen % - on üzemeltetitek ventilátor fordulatát 3D közben.
Tesztelgettem 100 - 70 % *lapát fordulaton már feljelentenek csendháborításért.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Razermazer
őstag
Erre humorosan reagálnék a kis 570-el ahogy Bástya elvtárs mondta a Tanú című filmben
" Én már szart se érek" vagy ahogy mondhatnánk Mi már szart sem érünk csak 580 mi. Jól van persze érthető, a kis rivalizálás használjátok egészséggel, én is úgy teszek az enyémmel. Csak én nem tuningolom hanem használom, megnéztem a végét és kész, ha kell majd beállítom mikor már kevés lesz, de akkor már minden tekintetben kevés lesz ez a kártya. BékeSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Cybertrone
veterán
válasz Razermazer #11127 üzenetére
Csak írtam valamit...
-
Cybertrone
veterán
[link] Pár shot a moncsiról
-
Gyufaaa
veterán
-
zack
nagyúr
Szerintem ne eröltesd a BIOS turkát.
MSI Afterburner mindenre jó és tök egyszerű kezelni, ráadásul 1 gombnyomás állítani rajta.
Ha NiBiTor-t használsz, azt minden egyes beállításhoz rá kell flashelni a kártyára. Csináltam ilyet, amikor még 260 OC-m volt, de érteni kell hozzá, és nem mindegy mit állítasz és mennyit.
A tuning eredményeket 110% ki kell tesztelni, mielőtt átírod...stb.
Ezek a BIOS chipek nem tudom hányszor írhatóak, de sztem nem túl sokszor, mert nem erre tervezték őket, hogy a júzer cserélgesse/módosítgassa.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dreamie
őstag
válasz Cybertrone #11132 üzenetére
nagyon szép! lehet nemsoká én is beújítok egyet, karácsonyra esetleg...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
ÁdiBá
veterán
-
odorgg
addikt
Fermi Bios editor 1.55-el, és Nibitor 6.0-val szoktam.
Ezt a 2-őt szoktam használni, mert a Nibitorral a feszeket egyszerübb belőni, a FBE-vel meg az órajeleket. (pl: FBE-vel 0,825-alatti feszt nem lehet beállítani)
Mindenesetre nem árt hozzá némi rutin úgyhogy csak saját felelősségre. De ha arrol van szó, és elküldöd a Bios-odat mailbe akkor megcsinálom neked csak mond meg mit hogy szeretnél.
Ezeket lehet modosítani:
2d órajel/fesz
Videók-hoz órajel/fesz
3d-órajel/fesz
Venti fordulat min/max.
Max adható fesz szoftveressen.zack: úgy tudom kb 1000x flash-elhetőek.
Persze kockázat mindíg van, ezért is írtam hogy csak saját felelősségre hasznnáljuk.[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
zack
nagyúr
Kelleni nem kell, csak nem árt ha van, ill. jobban ki lehet használni mint a kissebb felbontásokban. A jelenlegi über gépigényes Crysis 2 is megyeget 1db 580-al is 2560x1440 DX11 módban. Tény, hogy ide kell az SLI, mert van hogy bezuhan 20fps-re a teljesítmény, de ez a leggépigényesebb játék jelenleg, így nem csoda ha 2560-ban kevés 1db kártya. Ilyenkor van az, hogy vissza kell venni a felbontást 1920-ra.
De ezen és a Metro 2033 kívül nem hinném hogy bármi megfogja. Sztem a BF3 is menni fog szépen 2560-ban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cybertrone
veterán
Én is azt mondom hogy ne csináld, mert baj lesz belőle... hagyyad a picsába!
580 sli meg pont tökéletesen elvisz mindent... nincs kompromisszum, és jobban skálázódik az sli mint 1920-ba Amire nekem kell arra megfelel!
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #11140 üzenetére
Kemény lehet. "Amire nekem kell arra megfelel!"
-
törölt tag
Hi!
Megvettem ma az első zotac 580 3gb-m(jövő hét jön a többi 3,sajna nem volt a ditech-nek raktáron).
Szét is kaptam gyorsan,hogy megnézzem passzol e a 480-as vizesblokkja az 580-éra!
Tökéletesen passzol!
Pár kép a mai szerelésről,480 vs 580:Jövő héten jövök a 4way 580 3gb sli-vel,bevizezve és elindulnak a tesztek!
-
Pug
veterán
válasz #15779328 #11148 üzenetére
Akkor sikeres volt a beszerző körút és a blokk is passzentos, metááál
Valamiért du megszakadtunk, ma nem volt toppon a telefonomCyber:
Szerintem az ilyen embereket mint te futószalagon gyártják, és arra programozzák, hogy csak úgy random írjanak egy napi igazságot...
ezen besírtam(#11152) A.tessz:
Nálad nem 3 GPU van?[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Szerinted mire kell neki... agytröszt...
3 monitorral tolja 3D-ben az arc... magyarul nagyobb felbontásba mint te valaha is fogod... azon a felbontáson a cpu limit megszűnik, és a 3D miatt az amúgy is nehezen összekapargatott fps is a felére csökken!
Szerintem az ilyen embereket mint te futószalagon gyártják, és arra programozzák, hogy csak úgy random írjanak egy napi igazságot...
Csak tudnám hogy miért nem a napi szart választjátok jáccóterül, ott még el is megy az ilyesmiCshavez:
Nem kell ám mindenkire halgatni... 2 cpu felesleges hacsak nem szerverként üzelem a gép, non stop, és mondjuk egy emeletnyi irodát kell kiszolgálnia... neked gamre ez így teljesen jó... Olyan felbontáson nincs cpu limit!
Amúgy üdvözöllek az 580 topikban, és grat a karikhoz, szépek ezek is mint a másik 4 volt![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest