Új hozzászólás Aktív témák

  • Tökmindegy

    senior tag

    Uraim!
    Megvan a 480 as.
    Nem vahgyok egy teszter ,meg nem is nagyon foglalkozom a dologgal ,de már most látom,hogy az elkövetkező két évben nem kell videó kártyát néznem.
    A hangja abszolút nem zavaró,a gtx 285 ösöm talán még hangosabb is volt , a chieftec nagytoronyban bőven elfér a szellőzésnek hála nem veszem észre a nelegedést amit annyira felemlegettek. Summázva ,egy bitang gyors ,szép képet adó , tökéletes kis(nagy) kártya ez.
    És semmit nem kellett variálnom,kivettem a gtx285 öt ,betettem a 480 at felcsaptam rá a drivert oszt hibátlan. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hosszú távú megoldásként mindenképpen.

    HSM!

    Többen értetlenségüknek adtak hangot a hozzászólásod miatt.
    Persze azt írsz amit akarsz ,megfogalmazhatod a gondolataidat ,de mi lenne ha ezt egy olyan topicban tennéd ahova való. Mondjuk az ATi istantudja hanyas topicba bőven magasztalhatod kedvenc kártyádat. Pl olvastál te akár tőlem is hasonló hozzászólást Atis topikban?
    Igérem nem is fogsz. Mert nem érdekel és eszem ágában sincs győzködni másokat.
    Neked és a hozzád hasonlóknak az a bajotok ,hogy csak beszélni szerettek a dolgokról de gyanítom még életedben nem volt sem csúcskategóriás ATI-d sem NV kártyád.

    [ Szerkesztve ]

    Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Új hozzászólás Aktív témák