-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Jogszabály kifejezetten a csomagolásra nincs, de a jelenlegiekből az vezethető le, hogy nem kötheti ki a bolt azt, hogy az eredeti csomagolásban küldd vissza a terméket.
Linkeld nekik ezt az oldalt:
http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Én úgy tudom,hogy a csomagolás az nem a termék része.(az egy csomagolás,hogy ne sérűljön a termék amíg a vásárlóhoz jut)Vittem vissza praktikerbe is cuccot nem eredeti dobozban,ott azt mondták,hogy a csomagolás nekik lényegtelen.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
-
asdf_
veterán
Jaaaaa, akkor menjenek a halálba, természetesen nem kérhetnek eredeti csomagolást ebben az esetben. Ha a szervizbe szállításhoz kéne nekik a sérülések elkerülése végett az az ő problémájuk, oldják meg. A fogyvéd jogszabályban írtaktól bármilyen a fogyasztó hátrányára való eltérés automatikusan semmis, így ez a dobozkérés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox 360 RGH 500GB, táppal, 2 vezeték nélküli kontrollerrel, kinecttel
- Dell SE2416H Monitor eladó
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest