- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Sweet.tv - internetes TV
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz gago1975 #47515 üzenetére
És én hol? Mert merészeltem megvásárolni egy nekem tetsző gépet? Ezért perverz vagyok? Szerintem ne kezdjük el ezt, főleg ne nyilvánosan, mert senki nem kíváncsi erre. Ahogy látom, az igényességedet meg tudod támogatni anyagi oldalról is (500eFt-ért mélynyomó). Nehéz elképzelni, hogy valakinek végesek az anyagi lehetőségei e tekintetben? Én is lennék igényesebb szívesen, ha erre meglennének a megfelelő anyagi lehetőségeim. Ezt is végig kéne ám pörgetni gondolatban. Biztos lehetsz benne, hogy nem ezt vettem volna, ha megtehetem, hogy "igényesen" választok gépet. Engedjük el a témát szerintem. Elmondtad, hogy szar, meg ipari hulladék, meg fos, nem mentem bele hogy mit gondolok, mert jólnevelt vagyok és tudok viselkedni, de nekem is megvannak a határaim.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest