Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz KillHates #53673 üzenetére
+1
Szerintem is ez lesz a jövő. Tessék rákeresni a NextDock2-re. Illetve az Asus megoldása, amikor a telefont beteszi a géptestbe, az lesz a laptop agya.
Én is használom néha a Note 10+-t DEX módban, a játékon kívül mindenre tökéletesen elég.
Azért a mobilos játékok is vállalhatóan futnak. -
nagyúr
Most tettek a hirdetésekhez egy kis OLED-es AW-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Ti még mindig csodálkoztok az ilyenen? Ebben az mai üzleti műsorban az ember a legutolsó. Röviden : nagy ívben vagy le van sz....
És ezt pontosan tudják a gyártók is-tisztelet a kivételnek, akik nem nézik alapból hülyének az embert, valljuk be, ilyen igen kevés van.
Nem csak laptoppal, már mindennel ez van. Ha valaki kicsit jobban ért hozzá és utána is néz annak, mit is kapott, netán rájön, hogy átverték, visszaküldi 14 nap. Majd egy másik BALEK-aki ugye nem ért hozzá, simán elviszi. -
nagyúr
válasz Szotyi222 #53955 üzenetére
Én maradtamaLogitech-nél, mivel a melóhelyen szoktam játszogatni,vanott egy G102 egy G203 és egy G305. Meg kell, hogykövessem magam, ezek a mostani vezetéknélküli gaming egerek vannak már olyan jók és pontosak, mint a kábelesek.
Játéknál 800 dpi, minden másnál 1600.Ez a két érték van csak beállítva.
Egér választásnál fontos, hogyanfogod az egeret, van erre külön topik is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szotyi222 #53968 üzenetére
Sokkal többet bír, én nem tudom mikor tettem bele AA akkut, de még mindig megy.
Ezt láttad?
ASUS Cerberus MAT PLUS RED Gamer egérpad
1990Ft amíg a készlet tart az EMAGnál
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bluesummers #54217 üzenetére
Már írtam, az egér kiválasztásánál a legfontosabb tényező, hogy hogyan fogod az egeret. Tenyeres-talpas vagy ujjhegyes? Mindenkinél más, ezért az egyiknek a nagy, nehéz egér jön be, míg másnál a kicsi, könnyű.
Sokáig kísérleteztem anno, míg megtaláltam a saját kezemnek valót. A másik : nem hiszem, hogy valaki váltogatná böngészés és játék miatt, szerintem van egy, amit mindig használ. Rendben is van ez. Ki kell tapasztalni a "kezed".
Az is vita mindig-ha már játékos részlegen vagyunk- hogy vezetékes vagy vezeték nélküli.
Én azt tapasztaltam, a mai vezeték nélküliek teljesen jól használhatók játékra a tulajdonságaik alapján.(én csak shooter-lövöldözős. FPS játékokat tolok) Itt sincs semmi gond. De tény-csak optikai érzékelős lehet!
Ami még nálam lényeges-a böngészések miatt-az oldalsó gomb(előre-vissza).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem is bizsereg a kezem, hogy újra kellene rakni a gépet, elég lassan kapcsol be.
A 8 játékot sajnálom-ami 500 GB körül van-, ha azt újra le kel tölteni az 50 megás nettel....
Pár napja csináltam egy 8 GB-os penre a legfrissebb Windows 10-et MCT-vel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na közben visszatettem a gyári 500-as SSD-t és telepítettem egy napra kész friss Win10-et.Már arról vagyok, kb. 15-20 perc volt az egész. Teljes gyalu,minden partíció törlés, stb.
Persze minden szinkronizálva. -
nagyúr
válasz ivógéptanács #54277 üzenetére
Nem olyan vészes az, a következő már menni fog egyedül is.
-
nagyúr
válasz sebesvarib #54363 üzenetére
Ha a hordozás nem érdekes, asztali konfogot rakj össze, monitorral, perifériákkal is jobban jársz.
-
nagyúr
válasz Bluesummers #54367 üzenetére
Köszönjük.Én ennyi idő alatt inkább toltam volna egy pályát a Crysis Remastered-el....
-
nagyúr
válasz domjántibor #54384 üzenetére
Mivel a mai 17.3"-as laposok kávája elég vékony, már majdnem akkora, mint egy régebbi 15.6"-os.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest