Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz Pyttawrx #94530 üzenetére

    Hát, ahogy gondolod... 🤔
    Nem tudom linkelni a belső Dell-es árainkat, de ha megrendelné pl. a Humanasoft-ban, akkor 54 ezres ajánlatot kapna rá. 😬 Ezért írtam a nevetséges 54 ezres árat a garantáltan eredeti akkura. Ha a kemény 10 ezres ajánlattal állítjuk szembe, akkor kijön ebből 5 akkucsere a gagyiból.
    Ami a Notebook-alkatrészek.hu-t illeti; hosszú évek óta tőlük vásárolom az akkukat. Úgy van ahogy mondod: nem túl acélosak az olcsó akkuk náluk, de az ár-érték arányuk miatt elfogadható a minőségük. A másik, hogy egy év garit adnak az akkura, ami szerintem elég korrekt. Egyébként nem webshop, nagy szervizük van az Ungvár utcában. A harmadik érvem, hogy az eredeti Dell akkuk egy kalap szarok, szerintem azoknál nagyon nincsen lejjebb; szinte az összes LiPo akku felfújódik. Ha már azzal kezdi az ügyfél, hogy tönkre ment az touchpad gombja a Latitude-ben, már egyből csomagolja az akkut a kolléga. 😅 Ami a korrekt, hogy ezt garanciális időn belül cseréli a Dell. 👍
    Visszatérve a notebookalkatrészesekre; nekem, ha problémám volt, akkor egyből cserélték vagy visszafizették az akku árát. Viszont valóban volt, hogy totál mást küldtek a megrendelt modell helyett, de azt is cserélték és a következő rendelésnél jóvá írták a postaköltséget.

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák