Új hozzászólás Aktív témák

  • Xerath404

    aktív tag

    válasz RM007 #86057 üzenetére

    Miki, a te MSI-d egy olyan korból való konstrukció amikor még ennyire pofátlanul nem ment a fillér baszás, a designe is teljesen más, plusz a te géped egy DTR számoltak a szétbarmolással, így normálisan is tervezték meg gondolom.
    Amit írok azt ezernyi reddit tapasztalat, kép, videó alátámasztja, linkeltetem is, továbbá van több vidije Jarrodnak ahol külön teszteli az adott modellt is.

    Az MSI sokat esett az elmúlt években, fénykorát sztem a dominatorral élte.

    Az MSI alsó kategória nem létezik annyira rossz, a közép GP kategória a best deal mert megfizethető, de nem jobb mint egy legion es kezdetnek drágább is volt. A GE/GS jó de flag ship, kurva drága es nem jobb mint egy legion ami ezerszer olcsóbb.
    Nagyon óvatosan nyitom hajtom csukom a laposaim, KH is tudja a zsanérokkal milyen a viszonyom, az 5pro nál is behaluztam dolgokat, jartam is vele csepelen.

    Nem értem hogy miért írod hogy találgatok, venned kellett volna a fáradtságot és utána nézni az állításaimnak, bár akkor a posztod meg sem született volna.
    Az MSI az rtx 3xxx széria megjelenése táján re designe olta a gépeiket, a zsanér törések miatt(főleg gp/ge 17 colos gepek törtek), de az MSI a mai napig 3 csavaros lefogással rögzíti a hűtést a cpu-n ami megint undorító mert spórolnak egy csavart/gép es cserébe kapsz egy cpu t ahol magonkent 5-7fok eltérés lesz :DD És igen az ilyen dolgok rontanak egy overall gép megítélésén egy csavar miatt simán kerülhet egy tier el
    lentebb a lapos mint ahova alapból kerülne.

    A másik, tudod te az a 14magos intel mennyire melegszik tisztes laptopokban, majd egy alsó kategóriás MSI megbirkózik vele hosszabb távon? Ennek is csak utána kell olvasni reddit, más nyelvű fórumok, sehol nem ajánlják a lapost.

Új hozzászólás Aktív témák