Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Szotyi222 #81689 üzenetére

    Szerintem itt nincs használt így van vám és áfa, írja is felugró ablakkal. Volt már egyszer ilyen oldallal dolgom, igaz azt a valamit pont nem sikerült megvennem amit akartam.....pénz utal pénz vissza....Ez itt belső Kína amihez ha jól látom nekünk vásárláshoz egy közvetítő ügynökre is szükségünk van/volt akkor, (igaz az nem pont ez a oldal volt.) Egyszer láttam erről videót azért próbáltam ki. A lényeg ha valamit nagyon keresne az ember és sehol másutt nem találná meg csak itt, mert itt aztán mint nézem minden van több mint egy Ebay, akkor egy mentő opció lehet. Ha úgy nézzük ez a pl. Alival ellentétben tiszta keleti piac, elsősorban nem nekünk működve. És ha nehezebben is, de van rá lehetőség innen is beszerezni ezt azt. Ami az árakat illeti az egy dolog. :D És itt feltüntetett árak mentén választhatsz egy csomó futárcég közül ki szállítson.

    (Mennek fel az árak a háború miatt, a benzin és egyéb miatt még előfordulhat az is hogy a keleti blokk a későbbiekben előnyösebb lehet egyes mondjuk kínai termékek esetén + színesebb választék kínálat.)
    Én elmentettem ezt az oldalt. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák