Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #81590 üzenetére

    (az info miatt nem off)
    És a chipet miért nem kaptad meg eddig? Hozzám 5x megjött volna ennyi idő alatt. Kiss Dominik feltette volna. :K

    Beszéltem priviben motifator-ral. Felkerestem egy aggodalmammal kapcsolatban. Nagyon sanszos hogy ahol + csati van a vga-nak a laptopban az nem csak azt a funkciót látja el hogy plusz áramot ad a kártyának, hanem egy hardveres biztosíték is arra nézve hogy más gyártó terméke ne lehessen használható. Olyan mint a Dell Allienware laptopnál (és talán jöhet akkor az MSI is ahol van) mikor kitalálták a belterjes egyedi vga használatot igen látványosan hogy csak tőlük vásárolhatsz.
    Emlékszel mikor az elpostázott adapteremmel nálam nem jött fel az rtx5000? Mert nem tudtam rákötni a csatit mivel azon nem volt fogadó? És hallottam volt már neked ilyen tapasztalatod Clevo vonalon. Szóval nem tudom miért kérted a javítandó kártyához. :U
    És a mostani Clevo laptoppal való terveimmel kapcsolatban ha valaki aki rendelkezik ilyen laptoppal megsúgta volna mi a helyzet azzal a csatival(akkor lehet nem vásárolok).....mert már csak tudja hogyan működik a laptopja hisz aki ilyet vesz az igazi profi és mindent tud róla, vagy látom mégsem. Én a Clevo laptopokra Maxx miatt is eddig úgy tekintettem mint az etalonrra az amihez mindent mérni lehet, hát lehet tévedtem.
    Se optimus se ember barát vga port kialakítás.
    Kínában használják, beszélnek hagyományos mxm kártyákról is mint pl a quadro A4500 ami az rtx 3070-es megfelelője, de ott volt/van a hosszabb méretű gtx1080-as verzió is amit univerzális alapon bocsátottak ki. Jelen állás szerint úgy néz ki marad a piroska anyagi és teljesítmény megfontolásból. Nem gondoltam hogy mindenhol csak visszalépés van......a Clevo-nál saját vga-val úgy szólván megfizethetetlen akkor inkább Legion 5 meg 7.
    A 3080-as lehet nem is menne a P751TM1-el.
    Amúgy Kínában most csak US $2,680.00, egy kanadai árusnál most igen olcsón meg csak 600e +áfa és vám. :W
    Egy szó mint száz ha tudom hogy van itt hardveres csapda(nem csak szoftveres mint a bios) akkor nem vásárolok. Nyilván nem a heatsink lehet itt a legnagyobb gond.
    Persze ez nem szemrehányás neked.....előbb vásároltam mint téged kérdeztelek.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák