Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Muerte #79637 üzenetére

    Rendben, ellenőrizni fogom és beszerzek valami nagyon vékony gap pad-ot kipróbálni (0,03mm)....a mögötte lévő chip soron amúgy gap pad van csak nagyon vékony. Nekem úgy tűnik mintha így jobb lenne a felfekvés. K5 Pro már volt régebben....nem emlékszem tisztán hova volt rakva lehet pont ott volt, csak arra hogy kő kemény volt, ahogy mondod ki volt száradva, akkor meg is jegyeztem soha többé olyat. Ha marad a paszta nekem az is jó ha havonta újrakenem (a tg és mx4 talán nem szárad annyira), nagyon így sem strapálom mostanság. :R
    A proci hűtő és a vga hűtő közé is gap pad lett téve a mester részéről, amit végül kiszedtem, és biztosan igazatok van hogy kiszáradhat, de már a múltban KH-val (csak most nem tetszett neki) emlékszem rájöttünk hogy sokkal hatékonyabban hűt a paszta, szerintem mert vékonyabb és jobb a hőátadó képesség. Megnézve ott pl nem volt eddig semmi kiszáradás az MX4 olyan volt mint mikor feltettem pár hetes használat után. Vagy thermal grizzly már nem tudom végül melyik lett, a tg folyékonyabb még jobban bejön most nekem. Lesz ellenőrzés. :R A vga felől szépen fújja ki a meleget a laptop.
    Most ezzel a kipróbálom így mi lesz dologgal -10 fokot nyertem a procinak, igaz az is benne lehetett hogy nem feküdt fel rendesen. Amióta használom a laptopot szinte sosem volt olyan hogy zárt hátlappal használtam volna, ezzel a procival sosem, a folyékony fém nyitott alj és hűtőpad hozott valami hasonlót régen mint ami most van. :)

    Amúgy a mesternél most nem volt túl sok idő így is meg így is stb...rengetegen járnak hozzá. Sok minden történt egyszerre kevés volt az idő mindenre, hát még ami aztán az eszünkbe jut.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák