Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz Gergello #77304 üzenetére

    Sziasztok!

    Rendeltem egy Asus TUF F15 notit, nagy reményekkel. Nulla percesen agyig tömve hardver hibákkal a windows rendszernapló, blue screens. Éppen csak végeztem a windows és minden driver frissítésével, behalt a CPU venti. A GPU venti agyig pörgette saját magát közel 6000-en. Gyors alaphelyzet, és kikapcs. Azonnal vissza a boltba. Szerencsére 72 órán belül voltam.

    Természetesen felajánlottak azonnal egy teljesen új gépet, de úgy érzem az Asus (is) a silány összeszerelési minőségek áldozata lett. Képekkel, videókkal nem fárasztanék senkit. Válaszként azért reagáltam a #77304 hozzászólásra, mert kérdezném: (szerk) Lehet bízni esetleg másodjára ebben a hűtésben? Be merjek még egyet próbálni vagy pénz vissza?

    Tudom a TUF egy ilyen belépő szintű kvázi occsó gamer próbálkozás, csak bosszant, hogy katonai szintű védelemről, tartósságról beszélnek a marketingben. Ezt az Asus-nak is megírtam, akik hülyének néztek, és frissítésekkel traktáltak 5 oldalon keresztül , amikor döglött a CPU venti, és gyak nincs hűtése a gépnek, a legfontosabb helyen.

    Ti mit tennétek? Mit kell venni milliós ROG-ot, hogy legalább egy évet bírjon? :(((
    Egy Asus F15 (i7, 16GB, RTX) maga a hardver nagyon tetszene, de hát így.. :U

    Kellemetlen. Értem, hogy belépő szint a TUF, de durván 400k amiről beszélünk.

    (Szerk)

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák