Új hozzászólás Aktív témák

  • isti0308

    csendes tag

    válasz gago1975 #68244 üzenetére

    Ne halgass rájuk, csak irigykednek a vékony visítva trottyoló ám de hihetetlenül szexinek titulált karácsonyi vásárokat megszégyenítő RGB-jű géjmer notijuk előtt! :DDD :DDD :DDD

    Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve! Sőt, nem hogy ennyiért, de még többért sem lennék hajlandó megválni tőle!

    Szerintem az a baj, hogy velünk ellentétben sokan itt nem tudják, hogy egy igazi gamer gép nem attól jó, hogy van benne baszó proci meg vga, hanem hogy azt le is tudja hűteni, több órás használat alatt is, és nem csak akkor ha netezel!

    Persze, sokan azt nézik, hogy i9 meg rtx3xxx van a vékonyka kis "gamer" noti dobozon, de azt már nem nézi meg, hogy az az i9 kb 3-3,4ghz-en trottyol, (vagy thermal, vagy a mérnökök előrelátása miatt power) tesztek alatt, illetve az adott vga-nak mekkora a tgp-je!

    Maradjunk pl a 9750-nél, mint látod a proci megítélése rossz, holott a sok "sexi géjmer" noti nem tudta lehűteni rendesen! Ha megnézed, se neked, se nekem, se Mikulásbának nem volt vele soha problémája, hogy túlmelegszik a gép!

    És persze Vér István örök érvényű igazsága is: Az újabb mindig jobb!
    Ezzel pedig sajnos nem tudsz mit kezdeni!

    Egyszóval, szerintem, ha valaki egy időtálló és megbízható gépet keres, akkor nem lő vele mellé, ha megveszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák