Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    na, uraim, kicsit off, de ha már gamer közösség is vagyunk egybe, biztos vagyok benne, hogy vannak, akik konzolon is szoktak játszani. Régóta rajta vagyok az Xbox vonalán (360-tól), és ugyanígy Ps-en is (3-tól, de volt kitérő Vita felé is).

    Legutóbb One X volt, amit végül megint eladtam másfél év után, mondanám, hogy bár ne tettem volna, de Gamer gép és Ps4 mellé már tényleg feleslegesnek tartottam. Aztán kijött a Horizon és Days Gone pc-re is :) :) :)

    Szóval, mivel eléggé a szívemhez nőtt az Xbox széria (kontrollerét jobban szeretem mint ps-ét), ezért most kipróbáltam a One X-et, még van kis ideig Game Passom is.
    Hát halljátok, hiába ~200K-s készülék: semmi hangja!!!! Meghajtottam már a Forza 4-el, Doom Eternallal, játszottam 2-3 órát a hétvégén egyhuzamba, meg se nyikkan
    Tudom, nagyobb készülék, jobban elfér benne a hűtés is, de azért a legtöbbjének volt mindig kis hangja. Ennek semmi.

    Ettől függetlenül szerintem nem ad annyi pluszt a One X-hez, szóval aki konzolon töri a fejét, mert mondjuk 1650-es gép elég neki, de néha játszana újabb játékokkal és nincs pénze 5-600-as gépekre, akkor simán megéri a One X a Series X-hez képest.

    vége az off-nak :)

Új hozzászólás Aktív témák