Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz matyee #44280 üzenetére

    Csörgött benne valami és a mikor szetszedtem láttam hogy a hűtőből az egyik lábnal ki van torve a fém tavtarto. Bele lehetne tenni így is a csavart csak félek hogy így túlságosan rafeszulne a hűtés arra az oldalra.
    Meglepő módon magok között nincs nagy különbség szóval ha akarnám tudnak használni csak
    1) hosszútávon nem tudom mennyire lenne így jó 4 lefogatas helyett 3-al
    2) azért na , ne legyen már ilyen "bug" :U


    Nagyon gáz hogy milyen minőségű csavarokat/kiegészítőket gyártanak, egy pár szetszereles és már törik ... Előző clevom esetében a csavar feje tört le amikor beleraktam egy procit, itt erősebb csavart használnak de helyette a hűtés törik el..vicc :W
    Gondolom a dpd se ejtette el egyszer sem...

    Mondjuk ez a minőség probléma nem csak Clevora vonatkozik. Ott van az NZXT Kraken X62 hutom amihez (mondjuk az NZXT hazamhoz is) olyan csavart adtak hogy néhány procit csere után az egyik csavar ami rögzíti a pumpat kitört a belseje, cavarhuzoval nem lehetett megfogni...szerencsére jó nagy csavarfej nagy hellyel így fogoval meg tudtam fogni és le tudtam szedni . Régi Corsair h100i vizhutesem pumpaja elromlott így az kukazva lett, de szerencsére megtartottam annak a rögzítő csavarjait amik ugyanolyan mint amit NZXT használ és azokkal semmi baj, 5x annyit szét voltak már szedve mint az NZXT csavarjai de azoknak semmi bajuk úgyhogy most NZXT hűtőt Corsair csavarokkal rogzitek.

    Mire ebbol is visszajön már kint lesz az rtx 2080 Super :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák