Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz echterion #39823 üzenetére

    Szerintem azért várd meg és teszteld le az új gépet, mert ott volt valami probléma, hogy ennyire melegedett és így meg tudott szaladni az áram, hogy elkokszolt az alaplap.
    Most, hogy már a sokadik 9-ik generációs gépet pasztázom, arra jutottam, hogy annak ellenére, hogy 14nm maradt az Intel sikerült javítani a melegedésen. Ami lehet, hogy annak köszönhető,hogy ez a sorozat már nem púpos mint a macska háta és a die mérete is nagyobb; ergo több helyen tudja átadni a meleget.
    Bátorkodom leírni sokadszorra, hogy a Gallium nem "eszi" meg a rezet, hanem bele diffundál, azaz valami olyasmi történik mintha motorolajat kennénk egy szivacsra; szépen lassan belecsordogál a szivacs likacsaiba. Az Alumíniummal (meg pár alacsonyabb tömegű fémmel is) valóban reakcióba lép, de azt sem megeszi, hanem inkább "felhabosítja", mondhatni oxidálja.
    Azért a vékony MSI szépséget fenntartással nézegetném a Te helyedben... Hogy egy klasszikust idézzek; "ha gamer gép, akkor legyen olyna vastag és nehéz mint a járdalap és akkora töltője legyen mint egy tégla!" :B

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák