Új hozzászólás Aktív témák

  • KFORboy

    senior tag

    válasz Hopkins95 #39367 üzenetére

    Hagyd... Ő kicsit... olyan... izé... Öhm... Egyedi !
    Special Snowflake...

    Az SD kártyaolvasó hiányát megerősítem, igen szívás... rohadt nagy szívás.
    Igazából nem is azzal jársz jól, hogy mindig cipeled azt a nyamvadt SD olvasót amit aztán dugdoshatsz, törhetsz, stb... hanem hogy tuti legyen otthon, irodában, táskában, meg mindenhol legalább 1 olyan USB kábel amit a kamerára tudsz dugni és átrámolni a dolgokat. (Már HA neked is fotós esetleg videós szándékok dolgoznak)

    A Garanciát, mint ami a TMX keretén belül van; GONDOLD ÁT, itt kulcsszóként keresőbe bedobva, elég sok infót kibányászhatsz, hogy milyen szopóroller ha gariztatnod kell !

    echterion:
    Baráti hangnemben fogalmazódott a HSZ-em, nyugodj meg picit :") szeretés van !
    Lehet régebbi típusú 1050 Ti volt az, (vagy még csak nem is Ti... mert erősen van különbség a sima 1050 és a Titan verzió között, és talán ezek azok a kártyák amiket mostanában a legjobban szeretnek összekeverni)
    Az frissebb, kisebb csíkszélességen meg tudomisén milyen architektúrán faragott mobil 1050Ti -ok valahogy naprakészebbek, stabilabban működnek.

    Gyak. ismerősöm asztali 1050Ti-jal No Man's Sky indításakor folyamat kifeküdt, aztán hotfix után szimplán csak szét laggol vele.
    Nekem eléggé optimális beállításokkal, avagy nevezzük; szép grafikával, stabil 61FPS, némi droppokkal amiket kiment az adaptív V-Sync, kb nem is érezhető.
    Tehát 1050Ti és 1050Ti között is van különbség !

    A -165 UV meg immáron 5. hónapja, (talán már 6) rajta van, előtte -170 volt stabil, de azt valamiért nem szerette a Fallout 4.
    Persze én is tudok a feszültséggel való játszadozásból fakadó átfolyó áramerősség ésatöbbi dolgokról, de ezeket is beállítottam, limitáltam már.
    Power Trotty mondhatni volt hogy már előfordult, de következmény mentes (nincs órajelesés, melegedés, se semmi...)

    Attól, hogy most szimplán rosszul tudtad ezen lapos részleteit, még ugyanúgy szeretés, meg tisztelet meg minden van !
    Nem kell felfújni magad mint egy gömbhal :))

    [ Szerkesztve ]

    Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

Új hozzászólás Aktív témák