Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Pocok256 #28665 üzenetére

    Még nem kopogom le, de lehet a segítséged mentén megoldódott a problémám.

    Szóval elolvasva középső linked a V-Sync írás....."Mondj nemet a VSyncre!".....azt gondoltam erre, az lehet a gond a játékomnál, hogy akkor nem úgy jönnek a képkockák ahogy kellene, késnek(persze nem úgy, a 60-at simán tudja, hanem úgy ahogy az írás utalt) és ezért kidob a szerver a játékból miközben még a gépem is lefagy és újraindul.
    Szóval bementem az nvidia panel menübe és mindent felnyomtam, bekapcsoltam még a tripla pufferelést is bekapcsoltam, ami nem volt. Aztán benéztem az Star Wars BF2-be űr csatázni 15 percet és láss csodát még nem dobott ki. És nem indult újra a gépem v-sync mellett.

    Hát nem tudom, talán. A hőfokok így 70-ben (nem nagy kihasználás mellett, bőven erős a gépem hozzá), amivel teljesen elégedett vagyok(most 3.8Ghz). Imádom ezt a játékot, mert van hogy nincs sok időm kikapcsolódni és ide belépve megkapom amit akarok. Legfeljebb bosszankodom hogy sokszor olyan gyorsan kilőnek, de sebaj van miért visszatérni. :D :R

    (#28667) gurubefree: Nézd, nekem muszáj használnom, mert nélküle darabos, na látom amit látok.
    A másik, biztos lehetne jobb, de azt meg nem látom, mert az van ami, és abból kell élnem ami van, és ez engem kielégít ha hiba mentesen működik. :R

    Most már csak a gpu hőfok dilit kell megoldanom a rendszer újrarakása nélkül. :U

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák