Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz gyemipapa #24202 üzenetére

    "Akinek a laptop munkaeszköz, illene a munkáltatónak biztosítani hozzá"
    Fentebb írtam a munkáltató biztosítja is van munkahelyemen asztali gépem is és van céges almás gép is. Én dolgom hogy asztalit nem szeretnék használni mert szeretem a mobilitást az almás rendszert meg nem szeretem plusz nekem lassú.

    "Vagy munkáltatót kell váltani, ha elégedetlenek vagyunk..."
    Munkáltatóval nem vagyok elégedetlen egyszerűen csak leírtam hogy egyes laptopoknak van hibája és ha van akkor mi az. Nem értem hogy jutottál erre a következtetésre.

    "A gamerkedés viszont magánügy, nem sok köze van a munkához, hacsak valaki nem játékteszter."
    Szerintem se nem is értem, hogy jön ez ide ?
    de ugyan hagy legyen már a saját döntésem, hogy 1 gépet szeretnék esetlegesen munkára és játékra is nem pedig kettőt cipekedni.

    "Persze mindenki fillérekért szeretne csúcsgépet...És anyázik, hogy a vállalkozások profitra hajtanak, nem pedig jótékonykodnak."
    Nem szeretnék fillerérekért csúcsgépet én megmondtam milyet akarok ez volt a legjobb, de szabad a pálya ha mutatsz egy jobb gépet min i7 1060 al ami 13 as méretű akkor megveszem azt. 1 és fél éve mikor a piacot néztem még nem létezett ilyen, és nem azért mert fillérekért akartam hanem mert NINCS a piacon.

    Közgazdasági alapfogalmak: kereslet-kínálat, fizetési határhajlandóság.
    Ha a sz*rt nem vásárolnák meg, a vállalkozások tönkremennének

    Az úgy van jól, hogy szart is megvásárolják, de attól még sz*rnak kell nevezni. Ugyanúgy adnak ladát és mercedest is de attól mert neked ladára van pénzed nem lesz jobb autó mint egy merci. Főleg nem lesz hírtelen hibátlan csak azért mert te birtoklod.

    De hogy valami tényleges on is legyen futtattam egy prime furmark tesztet gépemen cca 15 perc. 28 fokos szobahőmérséklet mellett. CPU turbot végig tartotta ahoyg nézem 1 secig még elején megütötte a 91 fokot a cpu mikor felpörgött a venti (so sad) viszont utána szépen beállt. GPU viszont nem turbozott végig alapórajelen volt. (kár érte).

    Kép kattintható és akkor nagyobb méretbe látható.

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák