Új hozzászólás Aktív témák

  • kenccsi

    tag

    Sziasztok!

    Igénybe venném segítségeteket. Sosem voltam egy nagy Notebook-os, de úgy hozta az élet, hogy muszáj lesz beújítani egyet, viszont ha már veszek nem szeretnék olyat amivel fél-1 év múlva már szenvedés az élet. (Ismerősöktől ezt láttam eddig) Egyelőre ott tartok a témában, hogy megnéztem/végig nyomkodtam a Media Markt- kínálatát, találtam is egy Aspire VX5-591G nevezetű gépet, 4 magos i5 procival, 8gb rammal, GTX 1050-es (4gb) kártyával, 319.999 Ft-ért. Nem éppen a legolcsóbb, de mint említettem inkább fizetek érte egyszer többet, de akkor legyen szavatos..

    Szeretném tanácsotokat kérni, mivel nem tudom, hogy ez az ár egy ilyen gépért milyennek számít, illetve ha van tapasztalatotok magáról a márkáról vagy konkrétan erről a gépről, azt meghallgatnám szívesen. Tesztet néztem róla, úgyhogy körvonalazódott róla valamicske...

    Nagyjából 300.000-et szánnék a gépre. Vegyétek figyelembe, lévén nem követtem a gamer laptopokat, nem tudom ha esetleg érdemesebb várni pár hónapot a vásárlással, esetleges közeljövőben történő valamilyen újabb technológiára való váltás (jobb videó kártyával szerelt gépek, ilyen árban (persze ez csak egy feltevés)). Annyira nem sietek a vásárlással, de ha nincs ilyesmi a láthatáron, és érdemes most befektetni, akkor minél előbb szeretnék. Remélem nagyjából jól összefoglaltam a gondom/bajom, esetleg ha valami nem tiszta írjátok meg és pótlom. Segítségeteket pedig előre is köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák