Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Megjött a gép és szokás szerint van 1 (igen EGY) pixelhiba. Nagyon apró és sokan lehet észre sem venénk elsőre, de elég közel van a közepéhez, így engem zavar :W

    Amazon-al felvettem tegnap este a kapcsolatot, még bizonyítékot sem kértek, már el is intézték, hogy kapjak újat :Y Sőt elég 30 napon belül visszaküldeni a régit, tehát nem is kell az új kipostázása előtt visszajuttatni a régit.

    Ezt a hibát leszámítva bitang egy gép! CPU-t rögtön felhúztam 4.0 Ghz-re re és auto fan-al is simán 80C alatt van. Rise of teh Tomb Raider-t próbáltam, kíváncsi voltam, hogy 75 Hz-es IPS panelhez képest (ami a legtöbb gamer laptopban van) látni-e különbséget és holy shit! de jól néz ki ezen a 120 Hz-es Chi Mei panelon! Színek majdnem ugyanolyan jók, viszont a játék sokkal simább, sokkal "élethűbb", nincsenek apró mikroakadások, mint az előző LG panelon.

    tl;dr: "pixel hiba teszten" nálam elbukott (hogy miért nem tudott eddig senki még megoldást találni erre az alap LCD hibára...), de ezt leszámítva bitang jószág! GTX 1070-el szerelt példány kb Asus G752VS árában megy és azt kell mondjam, az Asus labdába sem tud rúgni e mellett!

    Kíváló hűtés, kívűló teljesítmény, kíváló kijelző.

    Nekem GTX 1080-al példény van ,de GTX 1070-es példány (csak a vga más, minden egyéb ugyanaz, tuningolható cpu, 120 hz panel, 512 gb ssd, 32gb ram, stb) 2 év garanciával 840.000 Ft (27% ÁFA-val).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák