Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Lalikiraly #103272 üzenetére

    Ilyen random valamikor egyszer csak kilépek de nem kékhalál mintára akkor volt pár hónapja mikor vga driver frissítés után vagy Win frissítés után elmászott a vga UV beállításom az MSI AB-ben. A görbe kicsit felcsúszott és ezért mikor hogy elment a kép. Nem szoktam teljes pucolást végezni csak felülírtam, mint pár napja is, de ellenőriztem és minden okés. A stressztesztet bírta ellenben játék alatt már nem volt stabil. Gondolom más tartományokat bombázott, amik meg magasan voltak.
    Sok évvel ezelőtt úgyszintén volt kék halálozás ugyancsak vga miatt (mert vbios frissítés után megszűnt) úgy hogy közben feltehetőleg az alaplappal volt gond, az lassan megdöglött. Valami nem férhet meg most nálad együtt rendesen és jó szerencsével szoftveres dolog áll a háttérben.

    Még valami olyan jutott az eszembe hogy valamelyik kondi kimehetett az alaplapról, olyan amiből több van és hosszú távon emiatt nem bírja a strapát, a hosszú terhelést mert gyengébb lett. Akár a cpu körül. De ilyen és hasonló dolgokról a mestert kellene kérdezni ha nem oldódik meg a probléma, vagyis ha nem szoftveres. Nekem régen cserélt, javított ilyesmit. :)
    Ja pl az egyik régi laptopom kívülről usb felöl már nem fogja a külső ssd, hdd lemezt úgy hogy nem dokkolóra teszem....az egyik a két tök egyforma laptopom közül. Gondolom én nagy okosan mert valami kiment az alaplapról, a pendrive még okés.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák