- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Már nem igazán akarja megvenni az Intelt a Qualcomm
- Kína üdvözölte az NVIDIA-t
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Milyen routert?
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Én ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Pc-hez használom, azzal nekem tökéletesen működik. X-boxom nincs, de nem tudom elképzelni, hogy gond lehetne vele.
-
morfondőr
őstag
Ha egy kicsit keresgéltél volna: [XBOX ONE VEZETÉK NÉLKÜLI CONTROLLER (FEKETE) + ADAPTER WINDOWS 10 RENDSZEREKHEZ] [+ árukeresőn a többi] És ez még kicsit drága, láttam már 16-17-ért is, de ugye az árfolyamok kicsit elszálltak azóta. Ha kell másik kontroller, akkor azt már adapter nélkül is veheted, mert egy adapter 8 db. kontrollert kezel. Kb. két hónapja 14-ért vettem akciósan egy külön kontrollert, mert az előző kb. 3 év után elkezdett driftelni úgy mint a tiéd. Hogy ez játék órában mennyi, azt nem tudom, de több ezer óra az biztos.
Ja és kábelen ugyanúgy tudsz vele játszani, még elemet sem kell bele tenni. Az Xbox 360 kontrollerek voltak olyanok, hogy a vezeték nélküliek nem mentek kábellel, csak töltöttek.
Tölthető elemet meg töltőt pedig tetszőlegeset vehetsz, 5k körül biztos találni.
Akár hogy számolom nem jön ki 60ezerre![ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
jaffa 2843
Ármester
Nem kell a gagyit megvenni, se olcsón, se drágán.
Nem 25+15 ezerbe kerül az adapteres XBox one kontroller, hülyeséget azért mellőzzük. [link]
20-asból van évekig egy jó kontrollered, így meg 20 ezerért két szar. Melyik is éri meg jobban?
Mivel a PC-s adapter nem BT, nem is fog menni más BT adapterrel.
Apróról pedig simán lehet 13-15 körül venni adapteres kontrollert is akár.Néhány éve vettem én is Forza Horizonhoz kontrollert és a mai napig tökéletes.
Szerintem fújj egyet, aztán gariztasd/cseréld őket Xbox kontrollerre, ha ez nem opció, akkor a kettőből össze lehet hozni egy működőt.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
Nem írtam, hogy olcsó. Fusd át még egyszer.
Google úgy működik, hogy azt találja, amit keresel. Ha beírod, hogy a 'világ legjobb bármi hiba' akkor azt lehet látni, hogy a legjobb is szar.
Az xbox kontroller messze jobb, mint a legtöbb. De mindenki a saját kárán szeret tanulni.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik
- VGA hűtő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest