Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz DeFranco #2259 üzenetére

    :O

    Egy logitech f310-et akartam venni, van már egy xboxos pc-s gamepadom, és akartam egy második padot venni, hogy haverral tudjuk tolni a fifát. Mit ajánlotok helyette, m-tech-et és speedlinket ha lehet ne, szoptam már velük eleget, előbbiből volt gey gamepadom, ami 1 hét alatt letört a hátulsó kar, anélkül hogy odavertem volna valamihez (az xboxosat valóba nem kímélem, de ez csak egyszerűen eltört a kezemben, vicc, a csomagolása is kamu volt, azt írták, hogy vibra motort van benn, miközben ilyen egyáltalán nem volt, már csak a súlya miatt sem lehet benne....)

    MaxFire Grandias 12 rossz vétel? A tartósság lenne a fő szempont. Jelenleg 3 ezer Ft-om lenne rá, a logitechre hajlandó lettem volna még 1-2 hetet gyűjtögetni, de azért 8-9 ezerért nem akarok még egy xbos kontrollert venni.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák