- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Már egy ideje teszi nálam a dolgát egy Technics RP-FT30 as HIFI fejhalgató kényelmes a komolyzenei lemezek különösön szépen szólnak. Sokan óckodnak a márkától igaz van ettől jobb is csak az már 30-40 000 ft árkategória ezt még 10 körűl vettem még 3-4 éve.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Macilaci457 #3584 üzenetére
Semmi magvas, mélyenszántót nem akartam ezzel mondani. Így lehet szerintem gondolkodni ebben az árkategóriában, esetleg vannak nagyon jó rádiós modelek azok felé kacsingatok. Mért Budhának látszom vagy mi? Amúgy szerintem ezeket zene hallgatásra nemigen (az anyós ellen tökéletes.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zoltanz
nagyúr
Pioneer Inner-Ear SE-CL501-R Fülhallgató nem ajánlom, 2 hét alatt megtört a vezeték, nem volt gyepálva, minőségre is átlagos. 1 évet illene bírnia.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Vettem a Media-ban egy fehér Sony Mdr-ex15lp-t sztem tűrhetően szól 2500 Ft. A tartósságról később.
-
zoltanz
nagyúr
Nem hibrid, tisztán armatúrás fülesek között van aminek elfogadható mélyhangjai vannak? (Esetleg ez és, vagy meghajtás függvénye ?)
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Bejáratás után vagyok a Zero Audio -Carbo Tenor fülessel. Nagyon elégedett vagyok, kiegyensúlyozottan, természetes hangszínei vannak magasan jobban teljesít mint a hasonló árszintűek. (a kábele nem valmi tartós, hajlékony, vékony szigetelésű költséghatékonyra sikerült, vigyázni kell rá) Kszönet Nova fórumtársunknak az ajánlásért, és hogy kipróbálhattam több típust.
-
zoltanz
nagyúr
Lehet láma kérdés. Fejhallgatókban mért nem építenek kombinált driver-es megoldásokat (dinamikus-planár stb)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest