Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz #16820480 #70348 üzenetére

    Nem kételkedem benne mit hallottatok. Én sem voltam képben ilyen téren akkor - mégiscsak először találkoztunk - , hogy figyeljek az illeszték cserére.
    Ennyi ebből elég is, nem ér ennyi szót az a fülhallgató, mégha árában én azt továbbra is jónak tartom.

    A vsd3 sziszegése huzamos vyrus1 használat után tűnt fel, de akkor egyértelműen. Addig az Lz-a2 magasa csak pontosabb, rövidebb lecsengésűnek érződött a vsd3-hoz képest. Pedig az Lz-a2 magasai, a te szavaddal élve, ércesek, nyersek, a vyrus1-hez képest.
    Mielőtt elajándékoztam volna az ie800-at (bármikor újra beszerezhető, az első Lz-a2 és szintén első szériás vsd3 már nem) még egyszer meghallgattam, és nem várt módon nem hallottam rosszabbnak/jobbnak mint korábban, ameddig az eddig említett másik kettőnél meg feltűnőek lettek a hibáik.
    Az igaz, hogy a fentebb említett hibák, észrevételek még csak a lenovo telómon keresztül jöttek le. Aztán még meglátom, mert most hétvégére terveztem egy komplexebb összehallgatást az eddigi kedvencek között (Az ie800 addig visszatér), hogy esetleg a vyrus1 vitte el valahova a "hallástetszésemet", mert jelenleg a felhozatalból csak vele tudom élvezni a zenehallgatást, a többi füles mind egy kategóriára degradálódott mellette; testetlen, vékony hangú, ciripelős, zeneileg keveset adó valamikké.
    Ugyanaz van a fejeseknél. A Pandora után a többi egyszerűen csak kevés amit zeneileg nyújt. A különbség annyi, hogy a Pandora legalább 1 ligával a többi felett játszik, szóval végeredményképp csak hozza az elvárást.
    Gondoltam, hogy esetleg pszichológia, mert akartam, hogy a vyrus1 jól szóljon mikor kinéztem magamnak.
    De a vyrus2-őt is akartam, hogy tetszen, és az számomra a leghallgathatatlanabb füles amit birtokoltam.
    Nem világos, hanem szupervilágos karaktere van, amihez a myryad z40 melegsége egy csepp víz a forró sparhelten. Vonalző lapos EQ-ja csak a középmagasoknál törik meg. Ott tud olyan kedvességet csinálni, hogy krichd1 átmenne tőle a falon.
    Egyébként tiszta és részletező, technikailag árkategóriája feletti, de halvány lila fingom sincs mivel lehetne hallgathatóvá kalibrálni.

    Augusztus elején otthon leszek, ha gondoljátok, találkozhatunk megint, és elvihetem a vyrusokat meg a Pandorát (Ő egyébként a melegebb forrássokban szeret lubickolni, és pár napra oda is adható, ha felkelti az érdeklődést.)

Új hozzászólás Aktív témák