Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #16819 üzenetére

    Én az iheadphones.co.uk-t néztem, ott csak 122 volt (ez volt a hiányos rész). (Te a hifiheadphones.co.uk-t, ebből adódott a félreértés - két külön oldal ; mindegy). Az iheadphones szállít hozzánk is, a hifi nem.

    Amúgy meg veszel egy 012-t, bugázol valahonnan szürke meg fekete filtert és van 1 fülesed 3 hanggal, ami a tesztek alapján egész tűrhetően adja elő magát. Ha 100$ köré-alá (mostani árfolyam) beállna az 11x akkor simán bevállalnék egyet. Akinek az analitikus hang tetszik nem sok választása van a Phonak árkategóriájában. A legnagyobb problémája szerintem a DBA meg főleg a RE0 ill. a RE252, amikor éppen nem 200$-ba fáj, ha ezek nem lennének, most a svájci lenne a klinikai hang mestere.

    A Resonanceról, amit írt a mester perfekt, teljesen egyetértek, én is ezt tapasztaltam.

    Jó dolog elolvasni az ő leírásait is olyan fülesekről, amiket már hallottam én is, mert egyre jobban kezdem megismerni az ízét, nyelvezetét a tesztjeinek. Így pár közös pont után már nagyságrendekkel jobban érzem, milyen súlya van a mondatainak, amikor egyes tartományok elemzésébe bonyolodik. Csak nemrég tűnt fel, hogy joker tesztjeiben a többiekével ellentétben szinte minden szó számít és nincsenek benne fölösleges infok. Eddig őt is hajlamos voltam úgy olvasni, hogy átugráltam részeket, amik nem tűntek fontosnak, később rájőve, hogy nagyon is helye van minden szónak, amit ír.
    Már tudom, mikor mire mondja, hogy sok vagy kevés, és már sejtem, hogy az nekem mennyit jelentene az én viszonylatomban.
    Számomra egyre hasznosabbá (érthetőbbé) kezd válni a munkája.

    norc73: Épp ellenkezőleg, kisebb impedancia (ohm) nagyobb hangerőt okoz. Jó eséllyel a kettő közül a 16ohmos lesz hangosabb.
    Ha szabad beleszólni a döntésedbe, a CX300-ra áldozott pénzedből sokkal jobb füleseket lehetne venni manapság.
    Ha visszaolvasol kicsit 8-9eFt körül miket ajánlanak a többiek, szinte mindegyikkel jobban jársz, mint a Sennheiserrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák