Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shrike7973 #16549 üzenetére

    Persze, itthon is vannak, előbb láttam a sarki fűszeresnél 2db DBA-t a mogyorók és a szotyi mellett közvetlen...
    Bocs az iróniáért, de nemhogy itthon nem lehet beszerezni, de még külföldről is nehéz. Az enyémre 1,5 hónapot kellett várni, mire jött belőle szállítmány az egyik orosz webshopba. Nagyon ritka és ha van is, akkor azonnal elkapkodják. Utána meg lehet heteket várni rá, meg tenni rá előrendelést. Azt mondtad, neked számít a tartósság. A DBA nem az örökkévalóságnak lett építve, a felhasznált anyagok minősége rendkívül komolytalan, a csavart kábel is (ami nagyon puha) eléggé sérülékeny fajta. A hangja viszont valóban elképesztő.

    Én speciel nagyon meg vagyok elégedve a Cowonom hangjával. A méretben majdnem féltéglát közelítő (és még a kijelzője se indokolja) Hifiman lejátszó azzal a koros PCM1704 Texas chippel nem tudom mennyire bírhatja megszorongatni az Sflo dual Wolfson dacját. A Nationite ráadásul olcsóbb is és 'videjózhatol is rajta. Az senkit nem érdekel, hogy flaccal alig 10 órát ketyeg a 601? A Cowon egy töltéssel 1 évesen 46 órát megy még mindig wav-val meg flac-cal! Ez nem gyári adat, hanem én mértem.
    Semmi kedvem nem lenne 2 naponta töltögetni a lejátszómat, ami ráadásul be se fér a zsebembe... és úgy néz ki mint a 7-8 évvel ezelőtti megoldások. A Hifimannál még nyugodtan számolhatsz vám+áfával is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák