Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    Tegnap egy kedves PH-s kollégától :) szert tettem egy Xears TD100 III-ra :)
    Korábban egy Eredeti Cx500at nyúztam,és be is vált. hangminősége miatt sosem cseréltem volna le,azonban immáron 3 kontaktos cx500am van,így elmebeteg lettem volna egy 4.-re is kidobni a pénzt. Adtam egy esélyt a Xearsnek.
    És van egy nagy "probléma": Jobb mint a cx500 :D
    Sajnos konkrét egymás utáni hasonlíthatóságom nincs,de a telómon hónapokig hallgatom ugyanazt,így kapásból feltűnt a különbség a xears-szel.
    Mélyek terén nem veri a cx500at.szinte tök ugyanaz a kettő.Talán a cx500 mélyebben is erősebb(50hz körül/alatt) de ez csak feltételes.
    Azonban minden tartományban nagyobb a dinamikája.Talán még részletesebb is.
    És ha azt nézem,hogy nincs annyira eltolva a mély felé a hangzása,akkor még a mélyei is erősebbnek tekinthetőek,mert hangosabb középtartománynál is ugyanolyan erősnek érzem mint a cx-ét.

    Ezt egyelőre csak 1órát futott fülesről írom.Amit kipróbáltam,csak épphogy meghallgattam,mert abból is megállapítottam,hogy bizony rendben van :D
    De rövid emlékeim alapján azért ott jobban a helyén voltak a dolgok már.

    Aki cx500ról váltana....hát ha eddig elégedett volt vele,én talán inkább nem ajánlanám ezt a viszonylag nagyobb kiadást,de ha most venne fülest az illető,akkor eszébe ne jusson a sennheisert választani.

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák