Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Dave™ #11267 üzenetére

    SE Walkman mobiloknak is volt hiányossága. Túlvezérelték a basszust. Okés hogy eq-val tudtál operálni, de alapban, nagyon meg volt vágva a közép és magas tartomány. Úgy tudnám kifejezni, hogy olyan "fátyolos" volt. Persze ettől még mobil viszonylatban jól szóltak, de ez az összes W series modellre igaz volt. Talán a W995 ami a W Series-en belül egy más kategória lett, de ez természetes, hogy a premium minőségű modellekbe mást technikát tesznek, ráadásul az utsó komoly felsőkategóriás W Series teló volt.
    A 3G és a 3GS sem domborított multimédiában, és csúnyán kikaptak szinte az összes gyártótól. Elég csak megemlíteni hogy a 3G idejében már ott volt az LG Arena, amit telepakoltak Yamaha cucokkal ami a zenei részét illeti , tudta a 720x480 video felvételt, és 5MP kamerája volt amivel jó képeket lehetett lőni. Ehhez képest a 3G, de még a 3GS sem volt sehol multimédiában. Az i4-et viszont már úgy kreálták hogy a legjobbakkal is felvegye a versenyt, minden téren. Sztem ez sikerült nekik, azok mellett, hogy nagyon sok mindenben egyedülálló lett (640x960 IPS kijelző, 720p/30fps, és persze az utánozhatatlan iOS optimalizáltság, hogy nincs lag, nincs gondolkodás, amire rányomsz azonnal megnyílik, még akkor is ha 15 progi fut a háttérben!). Ezeket egyik jelenleg kapható okosteló sem tudja. Zenei részét tekintve, ebben sem tudok jobbról, de ez nem jelent semmit. Ami számít zenében, azt szinte mind kipróbáltam 1-1 kivételt leszámítva. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák