Új hozzászólás Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    a takarólemezre a hátulján 2 levelet is kaptam 2 különböző FUSI szervítől.
    Levél 1:
    A készülék alján található levegő kiömlő nyilás nem véletlenül van eltakarva, hanem szándékosan. A levegő áramlása a készülék oldalán található nyiláson távozik ezért a készülék hűtése ez által van megoldva. Mivel laptopról van szó ezért valamennyire fog melegedni, de az még a tűrésen belül lesz. Ha netalántán már annyira melegszik, hogy használhatatlan, akkor fáradjon be szervizünkbe és orvosolni fogjuk a hibát.


    levél2:
    Tisztelt Uram!


    A Notebook hűtési rendszere gyárilag így van megtervezve. Minden notebook így kerül piacra.
    A szóban forgó kis műanyag lemezt természetesen el lehet távolítani, mi is csináltunk már hasonló dolgot. Ennek azonban vannak negaítív következményei is. (Tehát legalább annyi érv szól mellette mint ellene)

    Pl: Ha eltávolításra kerük, akkor sokkal könnyebben beszívja a szennyeződéseket ezáltal csökken a hűtés hatásfoka.

    Nem tudtuk eldönteni, hogy melyik állapotban jobb a szellőzés, mert pontos mérési adatok erre nincsenek. Ha ugy dönt, nyugodtan eltávolíthatja ezt a kis műanyag lapot, amelyet akkor tud megtenni, ha a nagy műanyag burkolatot lecsavarozza és a fémes lapot ovatosan felhajtva ''tépi'' ki a kis lapkát. Majd ne felejtse a fémes lapot visszaigazgatni, hiszen ha nem teszi meg, akkor a ventillátor a fémes részhez hozzá fog érni és csúnya hangot ad.

    Önre bízom a választás, de ha egyszer kiveszi, visszatenni nem nagyon lehet. A garanciát nem veszti el, ha ön más sérülést nem okoz a gépen, azaz szemmel látható roncsolásokat nem produkál.


    Szval... na ki mit gondol???

    http://djadji.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák