Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz madgie #22541 üzenetére

    Ja, és akkor már még valami, nem azért mert magamra venném a poént, hanem mert tökre adom hogy van benne igazság, viszont szerintem azért lehet ezt kezelni. Én legalábbis megpróbáltam :)

    Szóval konkrét példák. A Fuji 23/1.4-ért (a m43 alternatívával szemben, vagy az X100 f/2-vel szemben) hajlandó voltam még plusz egy vázat is venni (bár a váz nem volt nagyon drága) De itt meg is húztam a határt, ehhez képest egy Sony 35/1.4-gyel nyertem volna még +1 FÉ-et, tehát "megfordultam a csaj után", de igazából nem komolyan, amennyibe az az obi került (meg még plusz váz) arra már azt mondtam hogy annyit nem.

    A másik példám meg ugye pont hogy a puszta számok _ellen_ ment. A Nocticronhoz képest a Fuji 56/1.2 olcsóbb lett volna egész jelentősen _és_ még ekvivalens fényerőben is +1FÉ , tehát a számok szintjén gondolodás nélkül el kellett volna csábulnom, mégis a Nocticron tetszett jobban és azt vettem meg, és számomra ez is volt a jó döntés. Szóval a szám-fétis azért nem visz mindent, legalábbis nálam biztos nem :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák