-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
En sok évig xiaomi fan voltam. (Redmi note 4 mi5 mi note3 mi mix2 mix3) majd atjottem pixel szériára... Mas dimenzió fenykepezes terén velemenyem szerint. Hiaba van gcam....
-
Zozo0525
őstag
Sok xiaomim volt, van összehasonlítási alapom.... Persze az sem rodsz marka lehet lőni vele jo képeket.... De egy pixellel sokkal könnyebb.
-
Zozo0525
őstag
válasz HUTCHDB #91519 üzenetére
Nekem meg xiaomiban van kb 3-4 eves tapasztalatom(redmi note4 majd mi4c majd mi5 majd mi note 3 majd mi mix2 majd mi mix 3) igaz pixelben nem sok 3a majd most pixel3 van..... Véleményem szerint a xiaomikkal is lehet jo képet lőni, de a pixelekel valahogy egyszerűbb... De ne értsd felre nem veszekedni szeretnék ez csak a személyes véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
Mondjuk ennek sem hiszek,
-
Zozo0525
őstag
válasz #16514048 #91609 üzenetére
Látod, itt a gond. A gyartok is kihasznaljak ezt hogy nem korrekt a rendszer.... Pl a torestesztnel hogy lehet egy kis ... Auto megkapta az 5 csillagot pl a nagy Volvo meg nem mert a gyalofos akit elcsaptak beutotte a fejét... Tehát konkretan semmi koze az auto toresehez.... De ha csak a csillagokra hagyatkozol egy torpe auto biztossbb mint egy régi Volvo...
-
Zozo0525
őstag
válasz Plazmacucci #91682 üzenetére
pixel 3a nincs 100 alatt, szerintem.100 alatt xiaomi-t szerintem is
(vagy kicsit tegyél mellé és pixel3a) -
Zozo0525
őstag
Ha android akkor pixel, szerintem.
-
Zozo0525
őstag
válasz silentkiller #91737 üzenetére
En is igy jártam. Nem engedte
-
Zozo0525
őstag
+pixel 3.
-
Zozo0525
őstag
Lassan többe kerul egy telo mint egy pro 📷.
Ricardo ez jól sikerült[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
válasz tesz-vesz123 #92153 üzenetére
"Xiaomit sem ajánlom + az a rendszer egy bughalmaz, próbálgathatod a 15-féle ROM-ot, mindig van valami baja, külön nevetséges, hogy külső kamera appot kell rá hegeszteni, hogy használható legyen a kamera " ez most komolyan, nincs tapasztalatod de ezt képes voltál leírni? és ezek után elvárod hogy komolyan vegyünk? nekem 3-5 év xiaomi userként leállok vitázni, 6-8 típust használtam.(igaz már átmentem pixel vonalra)
-
Zozo0525
őstag
válasz vodrosjozsi #92196 üzenetére
Mi az az A51?
-
Zozo0525
őstag
válasz Plazmacucci #92420 üzenetére
Szerintem vicces volt.😀
-
Zozo0525
őstag
Ebből ismét csak veszekedés lesz....
Erre nem kapsz jo valaszt... Nezd meg itt a kepeket amelyik tetszik nezd meg mivel keszult es ez alapjan vedd. En pixelt preferalom de elfogult vagyok.😀 -
Zozo0525
őstag
válasz Plazmacucci #92707 üzenetére
Ez nem tudom mi, de jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest