-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
-
silentkiller
senior tag
Nagyon hasonlóan gondolok én is az SE-re, fáj is a szívem miatta mert nagyon szerettem a márkát... Miért múlt idő? C902-től vártam a "megváltást", persze, nem akarom temetni de eddig még csak alsóhangon sem értékelhető fényképet találtam vele kapcsolatban (pedig CS telefon)
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz --Nozbert-- #1989 üzenetére
Ez szerintem valami mezei patkány-féle lehet...
-
silentkiller
senior tag
válasz --Nozbert-- #2050 üzenetére
Eszméletlen aranyosak ezek a kicsi deguk
-
silentkiller
senior tag
Samsung i8510 - nem saját feltöltés -...
Gyakorlatilag, ha a képet széltől szélig nézzük, azt kell mondanom, hogy megközeliti a digitális zsebfényképezők minőségét.
Néhány [teljes felbontású] fotó... kedvcsinálóként
-
silentkiller
senior tag
Eddig még nem látott, közel 20-30 nagyfelbontású tesztfotó, normál, árnyékos és éjszakai környezetben. Samsung i8510-el követték el... Kötelező tananyag
-
silentkiller
senior tag
Pár tavaszi szösszenet i900 Omniával...
[tavaszi levelek]
[tavaszi levelek]
[virág]Késő délután készítettem őket, ISO 50, de a fényviszonyok miatt a nappali képekhez képest zajosabb lett, de végül is nem vészes. A hajdani N82-es jobbat lőtt volna, de soha nem ilyen színekkel
-
silentkiller
senior tag
Addig is... amíg az N8-at várjátok lőttem néhány képet a környéken az E72-1 Navimmal mert nagyon szeretem az őszt... Remélem, tetszenek majd (minden fotó egyenesen a telefonból jött, módosítások nélkül - kivétel egy kép, az a "barna izés" kép, azt beforgattam).
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
Megpróbálom még egyszer: Nokia E72 ősz...
[Pázsit kora reggel]
[Valami barna termés]
[Levelek]
[Levelek II.]
[Levelek III.]
[Őszi háttérkép]∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Nem, ezek a 9M-es felbontásra vonatkoztak (abban tartom mert nekem jobban tetszik ez a széles képarány, mint a 12M-nél a 4:3).
Nem érezhető kifejezett lassulás, inkább csak mentéskor van pár másodperc ami több, mint ami normál esetben szokott lenni.
-
silentkiller
senior tag
válasz lbence #24414 üzenetére
Klagenfurtban mi is mindig ott eszünk :-) Általában Pörtschachban lakunk és onnan megyünk minden felé (pl.: körbebringázzuk a tavat, kirándulunk, stb.). Látom, ti inkább Veldenben voltatok.
2013 tavaszáig csak N8-al fotóztam, viszont 2,5 év után S4-re váltottam (fájt is a szívem, amikor becsomagoltam és feladtam az új tulajnak a karcmentes, gyári állapotú N8-asomat) , így a mostani utunkon már a S4 készítettem mobilos fotókat.
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz balazs1022 #24841 üzenetére
A full verzióval csináltad? Nem lehet, hogy ha free-vel csináltad, akkor annak korlátai vannak? Egyébként ez az FV-5 - szerintem is - az egyik legjobb kamera app, Galaxy S4-en teszteltem szinte sz összes fizetősen/ingyenesen elérhetőt és gyakorlatilag ez alig tömöríti a JPG-t és nem mossa fölöslegesen a részleteket (pl.: CameraZoomFX), nagyon könnyű használni, nagyon szeretem. A másik kedvencem a ProCapture a panoráma miatt.
Ami ezekhez valójában kellett, a gyári "galéria" helyett pl.: egy QuickPic képnéző és már is élmény az egész... (automatikus forgatás, automatikus kijelző fényerő emelése, stb.)
-
silentkiller
senior tag
Néhány képecske az elmúlt hetekből (Madeira):
Papagáj virág
Hegyek
Porto Moniz
Quebra Mar
Pico do Areeiro
Ponta do CasteloMinden kép Camera FV-5-tel készült, sajnos a panorámák nem mennek fel a képfeltöltés.hu-ra.
Samsung Galaxy S4 (i9505)
-
silentkiller
senior tag
válasz MR007RM #26871 üzenetére
(#26869) hito: igen, volt nálam egy RX100-as (Mark I.), azzal még komolyabb képeket és panorámákat lehetett készíteni de nem is kell őket összehasonlítani. Az S4 hozta a szintet amit elvártam tőle...
Lassan itthon is gyönyörű ősz lesz, csodás színekkel, úgyhogy érdemes "izzítani" a telót
(#26871) MR007RM: köszönöm
-
silentkiller
senior tag
válasz Quasi_modo #26875 üzenetére
(#26874) hito: F1.8-as kezdő fényerő és a ritka nagy 1.0" érzékelő (majdnem fourthirds ) elképesztő minőséget produkál. Mindezt úgy írom, hogy hardcore Canon user-nek tartom magam de ilyen méretben és minőségben viszont csak ez az egy típus van, minden más márka/típus csak második. Nagyon odatette magát a Sony ezzel... Pedig majdnem Fuji X20 lett de nem bántam meg.
(#26875) Quasi_modo: Nem, N8 után maradok az S4-nél, nagyon jó döntés volt az Androidos upgrade miután megjelent az új Galaxy. Egyébként, igen, nemrég egy igen hosszú madeirai túrán voltam.
Tudtátok, hogy az utolsó Magyar Király is Madeirán van eltemetve?∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Egy kis érdekesség: Samsung Galaxy S4 KitKat update után lock-olja az SD kártyát, tehát csak read-only jogot kapnak a harmadik féltől való alkalmazások (pl.: kamera programok, fájlkezelők, stb.). Csatolom az általam kedvelt Camera FV-5 visszajelzését:
Unfortunately there's nothing to do! You won't be able to write new files to the SD card in KitKat using ANY third party applications (you will be able to read them though). Blame Google (and Samsung who implemented this change as well). Read more about the issue here: http://www.camerafv5.com/faq.php#kitkat-external-sd
Camera FV-5
www.camerafv5.com∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
Igen, tudom. Az a helyzet, hogy a gyári Samsung fájlkezelő is "fel van oldva" ez alól. Ami jó hír, hogy pl.: a Camera Awesome már tud SD-re írni és az egyik legkedveltebb fájlkezelő ES File Explorer is kikerüli ezt a Google-féle megkötést. Már csak a File Explorer-nek kellene egy update és félig őszinte lenne a mosolyom, hogy nem kell root-olni a készülékemet (mert nem szeretném, lévén ugrik a Knox, stb.).
Érdekes, a sokak által szeretett ProCapture kamera programnál sem látom még a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
FYI: érdekes cikk, az egyik kedvencem a dpreview elég mélyrehatóan tesztelte a Samsung Galaxy S5-öt.
-
silentkiller
senior tag
Tenerife, egy-két hete...
Samsung S4
Fotó: Camera FV-5
Panoráma: Google Camera[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
Sajna, nem sikerült...
Tudnátok nekem egy picit segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz batai15 #38134 üzenetére
Én használok (SGS5)! Küldöm a menüt: rossz fényviszonyok: gyári app / Google Camera, jó fényviszonyok: Camera FV5 / DSLR Camera, panoráma: gyári app (verhetetlen) / Google Camera. Videó: gyári app (amióta a Movie FV5 nem tud SD kártyára írni).
-
silentkiller
senior tag
válasz BigBlackDog #38759 üzenetére
Wow! Nekem az S5 mellett még egy BB Bold-om van de gondolkodom, hogy lecseréljem erre... már nagyon vártam. Hogy látod, van előrelépés a kamerában a BB Q10-hez képest vagy nagyjából ugyan az a szenzor?
-
silentkiller
senior tag
válasz BigBlackDog #38786 üzenetére
Aztaa, ezek csodás képek! Nagyon jó az ISO "összehasonlítás", köszönjük! Lassan nekem opt-in lesz a Classic-ra
-
silentkiller
senior tag
válasz BigBlackDog #38834 üzenetére
csudás! Ne fájdítsd a szívem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest