-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz trebrona #95158 üzenetére
Dobálózhattok itt középkategóriás maszlaggal... Csak kár, hogy ezt ti állítjátok... Én is rá tudom hányni bármelyik itteni képre, hogy ez márpedig alsókategória. Mondjuk. A véleményetek számomra nem mérvadó. Csak vélemény.
Mellesleg, mutasd meg nekem,hogy hol írtam le azt, hogy a Nokia 9 profi vagy felsőlategóriás képet készít. Mutasd meg! Mellesleg k. érdekes, hogy csak engem fikázol, az én képeimet fikázod. Ha így folytatod,személyeskedésnek fogom venni!
Fikázd már le Cucci Pixel 4-es homályos életlen kêpeit is...
Tudod nagyon úgy érzem, hogy TE szándékosan szálltál rám!Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz trebrona #95158 üzenetére
A mostani csucskategorias mobilok közel háromszor, négyszer annyiba kerülnek, mint egy jó kozepkategorias. Ár érték arányban nem biztos, hogy megeri egy kicsit több részlet. Azt gondolom, hogy a3-400 e ftos telefonokat egy szűkebb réteg vásárolja, és ez a topik egy kicsit elment afelé, hogy majdnem csak ezeknek a masinaknak a fotóit dicséritek meg. Valóban jó fotókat készítenek, ez tény, a Pixek 4XL sztem a mai - talán - legjobb kamerát birtokolja, de itt is nagy a szórás árban, 215 e Ft-tól 370 e ftig. Gondolom, itt a garancia miatt nagy a szórás az árban, de pl. én nem szívesen veszek 215 e ftert telefont bolti garival, úgyhogy nálam ez is a 300 e ftos kategória. Mindegy, attól hogy valami nem Mercedes, csak Toyota, meg nem rossz. :) Lehet véleményt úgy is megfogalmazni, hogy kozepkategoriaban nagyon jó. Viszont a határ a közép és a csucskategoria között szerintem már nem annyira markáns, mint azt az árazás mutatja.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #95548 üzenetére
Pedig simán adja. Az itteni fórumos mércéhez képest persze hogy elmarad, de amit látok vele itthon, sokszor csak pislogok rajta hogy mire is képes.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
BogyóBP
addikt
válasz trebrona #95729 üzenetére
Ha jók az értesüléseim a DXomark nál mindig az akt legdrágább/legujabb teló vezet. Szerintem ott nyomják pénzben rendesen alá a gyártócégek is hogy ki legyen legelöl. Ráadásul egyre csúnyábbak a telefonok a notchtól kezdve a lekerekitett üvegig..Nemtudom miért hypeolják annyira a kerek peremet..
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
félisten
-
törölt tag
válasz trebrona #95886 üzenetére
Semmi igazság nincs benne, nézzük sorban.
Sötét, aluexponált képek: egyrészt a teszteket megnézve nem jellemző rá jobban a többiekhez képest az alulexponálás, másrészt pedig ott van még auto módban is az EV csúszka. Egy érintésssel úgy állítod be, ahogy akarod, ha valaki alexpós képeket lő vele, az már nem a telefon hibája.
Olajfestmény: legutóbb P20 Pro-ra volt igaz. Részletekben pont a legjobbak közé tartoznak a Huawei-ek már 1-1,5 éve.
Auto HDR: ugyanúgy többelemes képalkotást használ auto módban, mint a többiek, egy expóból nem lehetne ilyen dinamikatartományt kihozni telefonnal. Magyarul nem hogy nincs auto HDR, hanem csak az van, csak nem tudod ki-be kapcsolgatni.
(#95893) tesz-vesz123 :
Abban az egyben igazad van, hogy egymás mellé téve nagyon jól látszanak a különbségek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest