-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
+1
Kb 8-10 eve volt utoljara feher karacsony.. Vagyom egy igazi teli feelingre, na meg hogy lehessen mit fotozni, mert akkor lesz tema boven megint (Budai var, vajdahunyad vara es kornyeke stb. Na meg a kivancsisag, hogy a tel mennyire fog ki a G5-el, ha mar az osz nem jott ossze neki
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Az elejen levo szobrosak kivetelevel mindegyik HDR-es.
Sebaj Econ, van helyetted 10 masik normalis tag, aki megnezi, es elmondja a velemenyet, hogy szimplan jok, vagy pedig ultrafos kepeket csinalok.
Azert odafigyeltem, nem holmi zsebbol elovesz es ahogy van puffan fotozok zsiros, szutykos kameraval ferden stb..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ezt jo tudni, mar azt hittem hogy a visszaalitas nem sikerult normalisan, mert a multkori kepek visszajelzesei nem ugy tuntek
-
tirszin
senior tag
Olyan sima a Keleti falának a felülete, mintha műanyag "téglákból" lenne, de cserébe legalább nem zajos.
Na ez az, amitől átverés egy átlag felhasználó számára az LG által alkotott mobilos kép, egy szakmában lévőt viszont nagyon tud zavarni.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Tybike81
őstag
(#53931) w333
Jogos én írtam rosszul, tényleg 3.7 Mpx-ben készült. A kamera át volt állítva
Sorry(#53934) deny330
Általánosan nem csak az S7 v. S7E hanem a többi készülékekre értettem. Nem igaz, hogy csak az Lg vagy Nexus tud jó képet csinálni...Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Aryon87
félisten
Akkor azert jol gondoltam, hogy a fokusz mashol van. Amugy abban az utcaban dolgoztam a masik trafikban az almassy ternel. Jo kis kornyek...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
-
enginev3.0
félisten
Jók ezek a Caf villamosok, mikor behozták nem volt rajtuk fék, ezért haza kell őket vinni, majd az itt dolgozó Caf-osok lopták a magyar munkások szerszámait, tudom, ott dolgoztam, mi a közelébe nem mehettünk
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Arcképgyáros
Nem jelentős a különbség, de az 5X rendszere ügyesebben bánik a szenzorral. (A szín jobban bejön a Nexusnál)
Ui: akárhogy nézem, az első téma 18+
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
Teljesen masak a kepek. Foleg a cba feliratoson a legszembetunobb.
Jo ez az N5xNekem viszont ugy nez ki szoftverileg megint elcsesztek.. Ez mar igy marad, vissza nem megyek a regebbire. Majd csinalok esti kepeket, hetvegen amugyis ki akarok menni a Vorosmarty terre...
Ha azon is rosszak lesznek, elgondolkodom..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Megnezem gepen oket, pillaztam is nagyokat, hogy wtf? Telon ugye maskepp latni..
Hardric, meg nem probaltam mas appal.
Viszont tenyleg fura, hogy a szemcsezest mar a kep ellovese elott lattam, es miutan visszneztem, ott mosta is szet...
-
Aryon87
félisten
Na igen.. Karacsony, kepeket kell csinalni. Faxa lesz mosott kepeket visszanezni
Hetvegen ha nem lesz fostalicska ido, kimegyek egy kisebb fotozasr. Ha cumyan elverzik, akkor megy vissza a meg regebbi v10c (nem az e). Az nagyon jo kepeket csinalt. Azon a verzion csinaltam az esztergomi kepeket.
A Hollandiai pakk meg a 10e verzioval keszultek[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Így, hogy össze tudom vetni ezeket a fotókat a htc esti képeivel, azt kell hogy mondjam, tényleg jobb az 5X.
Nem is baj talán, hogy visszaküldted, bár nem lett volna rossz egy kis htc szín a topikbanAryon: tényleg nem stimmel valami a mai képekkel...
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
Na igen.. Ha nem sajnalnam ezt a dogot. De mire? Meg mikor? Kijelzo nem akar beegni
Honor8, P9, vagy S7e? Htc igy mar kiesik a kamera miatt..Drhertz: en is ertetlenkedem..
[ Szerkesztve ]
-
MikulasB
tag
Lehet igazad van
Az elsőnél azon izgultam hogy próbáljam valahogy megtartani a telefont
A másik kettőnél meg időzítővel csináltam és ott is örültem, hogy megállt a telefont, nem hogy még fókuszt taperoljak a képernyőnAz a baj ez a manuális fotózás nem nekem való. Nappal hdr+ képek a legjobbak amúgy is, éjszaka meg állvány nélkül egyszerűen szar. Állványt meg nem veszek hogy állandóan magammal hordjam.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
Arcképgyáros
Igen, ő lett
A nappali fényviszonyokkal még van hová fejlődnöm, de örülök, hogy tetszenek a képek.
S7E képek jöhetnek ezerrelAryon, kengyel, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest