Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz parandroid #11400 üzenetére
S2 valóban nehéz, nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni az autójuk teljesítményével, valamint az se árt, ha tudod azért merre visz a pálya és hogy milyen íven a legoptimálisabb menni.
Legutóbb akkor szenvedtem sokat, amikor A800-as terep verseny volt, de ugye sportos SUV-okat kellett hozni és mindenki utcai gumival csapatta, senkinek sem volt annyi esze hogy terep gumit rakjon a verdára, és akkor mindjárt nem lett volna akkora káosz. Azt a próbát vagy nyolcadjára sikerült abszolválni.
-
Skeleton01
aktív tag
Valaki, aki pc-n itt aktív Motorsport 7-ben és szépen megkérem, rá tudna nézni, hogy az alábbi eléggé bosszantó jelenséget nála is produkálja-e a játék?
Tehát Long Beach, Indycar kategória, a célenyenesben elépesztően bedadog, "stutterol" minden nézetben, de a belsőből már egyesenes játszhatatlanná válik. A többi pályán is előfordul 1-1 mikrolag néhol, de ez itt kicsit más. Sok mindent kipróbáltam (mikrofon ki, Ddu-friss driver, cpu prioritás feladatkezelőben, lapozájl, graf beállításokkal variálás), de sajnos semmi változás. Mielőtt elszánnám magam a teljes win reinstallra és a játék újbóli letöltésére, kíváncsi lennék, hogy csak nálam áll-e fenn ez a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz Skeleton01 #11402 üzenetére
Ugyanilyen problémák vannak nálam is.
A legtöbb pályán ugyanazokon a helyeken jelentkezik ez amit említesz. Nordchleifén a célegyenes előtti sikánnál szokott. Azzal tudok javítani a dolgon valamennyire, ha nem 23 autót indítok magam mellett. CPU és GPU kihasználtság is olyan 50-60% tehát gondolom nem ezen múlik, illetve SSD-n van. Újratelepítés nekem is megfordult már a fejemben, csak még nem szántam rá magam.[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Bib
őstag
válasz Triathlete #11403 üzenetére
Az árnyék meg az autók részletessége szokott ilyet okozni ha kevés a vram
-
Skeleton01
aktív tag
Én más problémára gondolnék, magasan az ajánlott gépigény felett vagyok (és csak FHD-s monitorral), plusz beállításfüggetlenül csinálja a FM 7 pl. lowon is!) Ahogy a hivatalos fórumot olvasgatom, még ennyivel a játék megjelenése után is rengeteg a panasz, régebbi / teljesen új konfigokkal is. Valaki szerint a 1607-es Win 10-en még kiválóan ment, ezután "kergült meg".
Horizon 3 a városközpontban szintén instabil, de csak szabad kóborláskor, verseny közben, ha érinti az útvonal vajsima.
A Horizon 4 extrem-en is tökéletes, sehol nem jelentkezik ez a map adott részein mindig ugyan ott leeső fps szám.
-
Darko_addict
őstag
válasz Skeleton01 #11405 üzenetére
Szerintem egy sima kódhiba, bug. Ott valamire érzékeny és nem javították ki. Teljesen abszurd, hogy Horizon 4 akad, nem képes fix 60 FPS-re, ha a háttérben megy a zenelejátszó. Spotify nem gond, de PotPlayer-t nem bírja. Ugyanígy egy sima .txt nem lehet teljes képernyőn, mert képtelenség mellette Horizonnal játszani. Hasonló Turn10 betegség lehet...
Azóta elszaladt még 2x 1 millió Kredit és egy F1 GT is milliméterekre volt tőlem. Az vígasztal, hogy lassan minden ruha megvan. Nem is tudom, hogy ezerhányszáz pörgetés kellett hozzá. Sikerült 2 911 PO-t is kihagyni. Csak nem rég tűnt fel, hogy a 2005-ös Skyline nem vehető meg boltban, csak aukción. Ahhoz képest, hogy 20 millióért elég gyorsan elkel, 1 nap alatt vásároltam 5-öt, nem több, mint 150k összkreditért. Valamivel legendary-nak kellene lenni, csomó egyedi autóból van duplám... Ferrari 812-t is sikertelenül vadászom. Amúgy vicces, hogy mindkét 911 PO 180.000 környékén kelt el. Miért adják el fika pénzért??
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csab991
senior tag
válasz Darko_addict #11406 üzenetére
Te csak azt láttad hogy, 180k-ért adták el a 911 PO-t de lehet előtte az illető vett mondjuk 4 autót 20 millió kredit összértékben, ugyanattól az eladótól. Aki nem legendary szinten, van csak így tud nagy értékben eladni.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz Darko_addict #11406 üzenetére
Én is egyre inkább ezt a rosszul megírt game elméletet valószínűsítem, viszont mindig ott a fruszráció, hogy korrekt vas van alatta, és mégis messze van a teljesen smooth élmény. Sajnos úgy néz ki, hogy aki pc-n szeretne játszani, annak jobb számolnia ezzel.
Csereügylet lesz az biztosan, azért kelnek el a PO gépek minimális áron. Nekem is volt olyan jutalomautó, amit többször megkaptam (DS 3, Twin Mill, Hornet), vagy pörgetésből jött, aztán a perkek kimaxolása után fel is tettem, hihetetlen, hogy sokszor néhány mp, és már látom, hogy el is kelt, amit múltkor fejtegettél scriptes módszert, valszeg elég sokan alkalmazzák, én lekopogom, hogy csak simán rákeresgetve szereztem a ritkaságokat, de a játék kezdeti időszakában azért ez könnyebben ment, olyanra is emlékszem, hogy egyszerre volt fent pl. 3-4 db 720S PO.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Normális, hogy az Ultima 1020 X999-re húzva csak 286-7 körül megy? Nagyon patent gép, viszont ez a végsebesség nem tűnik nekem egészségesnek, mintha hiányozna egy fokozat.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Micsurin
nagyúr
Srácok a Lykan Hpyersport tényleg ilyen harmatos?
Henneseyvel benyaltam... Never mind, nyertem egy Zonda cinquet az nagyon jó mint amit leragasztottak az aszfaltra, de mivel szeretnék valami X-es dögöt is vettem egy Lykan hááát ez is tapad elég szépen de mintha a nyomatékot valahol kilopták volna félúton. Már a startnál ott hagynak a botok mint a pocsolyát.Hol rontom el? (Még nem tunningoltam, botok adaptívak vagyis ennek nem kéne gondot okoznia nem?)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csab991
senior tag
válasz Micsurin #11411 üzenetére
Sajnos a Lykannal nincs sok tapasztalatom ellenben a Cinque roadster S1-re és S2-re is elég jó gép. Szerintem nem rontasz el semmit, annyi a lényeg, hogy vannak nagyon jó és kevésbé jó gépek és a Lykan, ebbe a kategóriába tartozik. De mondjuk ha X-en mész ott a drivatarok csalnak szerintem, aránytalanul gyorsak, mintha az útra ragasztották volna őket, a gyorsulásuk is nevetséges. Lehet ez az oka amiért gyengének érzed.
-
Darko_addict
őstag
válasz csab991 #11407 üzenetére
+ @Skeleton01
Naggyon cinkes! Ennyi játékos és aukció-mester között vannak, akik még kipróbálják a szerencséjüket? Ezek szerint igen. Egyébként, ami ultrapláne volt! Megnéztem, van-e épp 911 PO. Nem volt, kiléptem. Ez kb. 3 mp volt. Mire kilépett, az aukciós oldal közepén felbukkant, hogy van egy eladó 911 PO, ami már el is kelt addigra. Mennyi, másfél mp lehetett, hogy nem láttam meg?
Amikor kiderültek a köv. szezon nyereményei, ne felejtsétek el linkelni, nagyon várom! Köszi.
Most extra tevékenység híján elkezdtem rankedezni. Szerintem nem sokan játszanak, mert osszedob mindenféle vegyes ellenféllel. 8-asoktól már lehet tanulni! Nem bánom, hogy legyőznek, mert jó mögöttük menni, plusz csomó jó tippet adnak, hogy milyen autóval érdemes próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Ha valakit esetleg érdekel, a TDU-hoz, van egy nagyon jó új mod, ingyenes!Test drive unlimited platinum néven fut!
Gazember
-
Norbi1974
tag
Sziasztok!
Viszonylag új játékos vagyok az FM7-ben, hiszen csak 2018. karácsony óta van Xbox One X-ünk. Ugyan a gyermekeim kapták, de január óta az FM7 szerelmese lettem. Kontrollert használok csak és mivel végig toltam a kariert, így most Multiban játszom.
Ha valaki szeretne C500-ban még velem versenyezni esténként, az keressen privát.
Amiben szeretném a segítségeteket kérni, az a Tune. Az Upgrade megy, azonban a futómű top tune nem igazán. Tudom a felfüggesztés egyes elemei hogyan befolyásolják az autó viselkedését, de valahogy így sem jön össze a best tune.
Én ezeket használom a Tune tanulására:
1. a Fo...Tu..7 apk (így talán nem reklám ): sajna alap beállításokra jó, de finomítással sem érsz el olyan időket, mint a top tunerek által készítettek. Én a váltó gyors beállítására használom főként.
2. FM7 Calc Rábízom mindenkire, hogy mi a véleménye, én sosem használtam.
3. BG55 Help Ezen az oldalon minden szükséges információ megtalálható a tune-al kapcsolatban.
4. BG55 Calc. Elég profi kalkulátor, de nem használtam.
5. Forza fórum Itt pár autó adott beállítása található természetesen az adott osztályban.
6. DLTuning Én spec ezt használom a felfüggesztés állítgatására.Ha a fenti oldalak közül találtok olyat, amivel a világ top 10 idejébe be tudtok kerülni, kérlek írjatok rám.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 8
-
Darko_addict
őstag
válasz Norbi1974 #11415 üzenetére
Tetszik a bejegyzésed, korrelál a fórumos rangoddal.
Szerintem C500 egy olyan kategória, ahol nem tudsz rendkívül kiemelkedő lenni csak tuning által. Olyan kevés tuning fér bele, hogy még nem lehet játszani az irányíthatóság-teljesítmény kombinációjaival. Nagyon rég játszottam színtiszta autós szimulátorral, és úgy emlékszem, hogy nem is voltam túl jó benne. A kérdés az, hogy valóban mennyi befolyása van a futómű 2%-5%-os változtatásának a Motorsport 7-ben, ami még továbbra is egy félig árkád játék. Valódi profi élsportban minden autót, motort a pályához igazítanak. Vannak olyan pályák, ahol kell a magas végsebesség, de vannak olyanok, ahol inkább a végsebesség a gyorsulás rovására mehet, mert nem kell, hogy 350 kmh-t tudjon végre. Továbbá ugyanilyenek szűk kanyarokkal és a széles ívekkel megszórt pályák, ide megint más és más az ideális futóműbeállítás. Amikor valaki játékban is rekordot akar felállítani, beáll egy autóval egy pályára és 30x lenyomja, míg tökéletes nem lesz. Aztán ugyanazzal az autóval, ugyanazzal a rekorder tuninggal koránt sem biztos, hogy másik pályán akárcsak a top 100-ban is benne lenne-e. Hanyadik helyről szeretnél a TOP10-ben lenni? Vannak olyan autók a játékban, amiket szimplán nem lehet jól belőni, mert nem élethű sem az irányítás, sem a tényleges autó játékban szerepeltetése. Szerintem az emberi skilleknek nagyobb jelentősége van, mint egy 'nagyon jó', vagy 'még jobb tuningnak' (kanyarsebesség, ív megválasztása, kigyorsítás, fékezés, reflexek stb.). Nekem legalább is ez jött le játszás során. Kíváncsi vagyok, ki mit szól még hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Norbi1974
tag
válasz Darko_addict #11416 üzenetére
Én is várom a hsz-eket. Amúgy a Carrier végigjátszása során az 1997 Honda CTR-el C450-ben minimum 3 pályán is szerepel a nevem a T10-ben, csak mások által készített beállításokkal, amiket ugye nem tudok a saját vezetési stílusomra finomhangolni. Szerintem egy jó autóhoz elég 3 féle setup amivel minden pályán jól tudsz szereplni multiban. Én most erre hajtok, csak sajna az alap beállítás hiányzik, amit finomítani tudnék. Pl a C500 kategóriában vannak kiváló tunerek (Tactical HD1, TUS Tactical, RC Kezen QC, FRF Cezar...), akiknek az upgred-jeit le tudom másolni, azonban a Tune hiányzik. A keréknyomáson és a dőlésszögön kívül a többi "titkot" érzésre nem tudom lemásolni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 8
-
Norbi1974
tag
válasz Darko_addict #11418 üzenetére
Hot Hatch az C450. Carrier-ben még van ilyen. Multiban is van Hot Hatch, de ott ha jól emlékszem nem lehet tune. A C kategória jó nekem kezdőként, de persze szeretnék A700-ban is menni. Sajna egy jó upgrade/tune még C500-ban is 2 mp-et jelent körönként.
Xiaomi MI 8
-
CJ4567
nagyúr
Jön az Apollo IE is a játékba, meg a Maserati MC12 Corsa.
No Sana No Life
-
Darko_addict
őstag
válasz CJ4567 #11420 üzenetére
Ez naggyon szigorú! Ahogy mondja Csaba, neki is lökhet az ellenség, vagy bedriftelhet direkt úgy is a kanyarban, hogy rajtad wallride-ol. De számtalanszor volt, hogy legjobb akarom ellenére is megérintettem a falat, mert elszámítottam magam. Most mínusz két-három helyet fog jelenteni egy kis hiba is? Remélem mérséklik. :S
U.i.: Jaa, lent írja, hogy High Speed collision predicted és aktiválta a ghost módot. Nagyon vagány!
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Darko_addict #11422 üzenetére
Ha belelöknek a falba, te átmész láthatatlanba, és rád nem vonatkozik a büntetés.
No Sana No Life
-
ETOM
addikt
Ez a patch nem lett az igazi az összes skill cuccos visszaállt az autókon.. (FH4)
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
A zmitől lehet, hogy a motorsport 7 nem hajlandó megjegyezni a beállításaim? Kontroller beállításokat és a grafikát is szereti elfelejteni minden kilépés után... (PC)
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
gali777
őstag
válasz AllTheBest #11425 üzenetére
Nekem ezt a Horizon csinálja, de csak akkor, ha kihagyok pár napot, ha naponta játszok akkor nem felejti el. Érdekelne rá megoldás, ha van.
-
CJ4567
nagyúr
Ne költs semmit, mert minden újraindításnál reseteli a pontokat, tudják a fejlesztők a hibát szóval lehet hamarosan javítják.
(Addig is, farmolhatsz pénzt is így ha akarsz, mondjuk kiszedsz a Regalia-ból egy Regalia Type-D-t, eladod 11 millióért, újraindítod a játékot, és megint kiszedheted belőle.)
Viszont legalább élvezhető lett az online versenyzés a wallride fix miatt.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Darko_addict
őstag
válasz CJ4567 #11427 üzenetére
Miért pont 11 millióért? Az autó értéke 500.000 kredit emlékeim szerint. Én, egy senkiként szerintem 650-700e-ért tudnám eladni tuninggal, egy legendás player pedig 20 millióért. Hogy jött ki a 11? Mer', ha nekem is menne 11-ért... reggelig nem fekszek le. Kicsit szívás, mert szerintem 2000 pontot elköltöttem már és csak 999-et tudnak visszaadni.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Darko_addict #11428 üzenetére
Erről a hibáról van egyébként valami hivatalis kommuniké? Mert én nem találtam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Darko_addict
őstag
válasz parandroid #11429 üzenetére
Én nem olvastam róla sehol, csak tapasztalatam, miután gyorsan felugrottam. Valami szerver-oldali mentés, adatbázis-gond lehet(ett), mert konkrét patch hetek óta nem töltődött le a játékhoz nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nem tudom a patch tartalmát de a laptopon most már tényleg vaj puha Low 720P 40FPS!!
Repsect a srácoknak!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ETOM
addikt
válasz Darko_addict #11430 üzenetére
Nekem 2 GB-s patch jött le ma (PC)
#11427) CJ4567
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Darko_addict #11428 üzenetére
A Regalia Type-D 11 millióért hirdethető meg. (Nem az alap autóról beszélek, hanem a monster változatáról.)
No Sana No Life
-
Darko_addict
őstag
válasz CJ4567 #11433 üzenetére
Sweet baby Jesus, 100%-osan igazad van! Tényleg működik! Egyet kifarmoltam, a másiknak a 2. felét kellene még. Nem hittem, hogy a játék során nekem is lesz akkora szerencsém, hogy egy ilyen glitchet ki tudjak használni.
Itt vannak az általános autókból skillponttal kiváltható speckó autók, ha még érdekel valakit:
2008 Lamborghini Reventon Forza Edition – Unlocked from Skill Set of Lamborghini Miura
2004 Maserati MC12 Forza Edition – Unlocked from Skill Set of Maserati 300S
2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series Forza Edition – Unlocked from Skill Set of Mecedes-Benz 300 SL
1995 Nissan NISMO GT-R LM Forza Edition – Unlocked from Skill Set of Nissan R390
2005 TVR Sagaris Forza Edition – Unlocked from Skill Set of TVR SagarisTipp: Reventón, GT-R, MC12 gyorsan elkel 1,5M körül aukción, de ki lehet tartani az árát tovább is.
@CJ: Tudsz még olyan autót, aminek az értéke és az aukciós házbeli értéke nagyban eltér? Pl. mint ez a Regalia-D. 500.000 kredit értéke van, de 11M-ért meghirdethető. Vannak még ilyenek?
Köszi mindenkinek.
PO autókon kívül ezek hiányoznak még:
- 2017 Ferrari 812 Superfast,
- 2005 Honda NSX-R,
- 2019 Porsche 911 GT3 RS,
- 2005 Lotus Elise 111S. Vadászott már valaki ezekre, mennyire gyakoriak egy 1-10-ig skálán?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Darko_addict #11434 üzenetére
Nem nagyon, a Regalia-ról tudok csak.
A 812 Superfast szerintem ritkább, mint a PO autók, az egyik legritkább autó a játékban. Mindenki azt keresi.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
szTotyy
őstag
Sziasztok!
Az jól sejtem, hogy a térképen egy versenysorozat ikonjai akkor váltanak át aranyra, ha az összes versenyt megnyertem az adott sorozaton belül?
Azt meg lehet valahol nézni, hogy melyik verseny győzelme hiányzik még?
(Horizon 4)[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz NoMagix #11437 üzenetére
Köszi-köszi, a csillagos dolgokat vágom(ugratás, trafi, sebességzóna, drift). Azt jól mutatja is a térkép. Én az olyan versenyekre gondoltam, mint az utcai, gyorsulási vagy a terepversenyek.
Az utcaiból megnyertem mindet, szépen aranyra is változtak az utcai ikonok. De a többi versenysorozatnál már a fene se emlékszik, hogy épp melyiken lettem csak második vagy sokadik. Ezt jelzi valahol a játék? (az összes teljesített versenynél egy "fél babérkoszorú" lett ugyebár a "ÚJ" helyett, de különbséget nem látok, hogy melyiken nyertem és melyiken lettem csak második.)[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz szTotyy #11438 üzenetére
Belépsz egy futamnál, mintha elindítanád és ott láthatod, hogy mit értél el, miért nem lett pl. 3csillagos.
Pl. győzz le mindenkit verhetetlen vagy szakértő módban, vagy azt is látod, hogy egyéniben co-op ban stb...mennyi csillagod van.
Talán erre gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Szeva Déév! Jaja, a múlt héten beszereztem én is! Kellemesen csalódtam a játékban, jobb, mint amire számítottam, főleg kormánnyal persze. Pont jó kis könnyed játék ez annak, akinek nincs türelme vagy ideje a szimulátorokhoz. Tetszik.
Köszi a választ neked is, meg eLit-MiLannak is!
Ftomm: arra gondoltam, amire az előtted írók, de köszi a választ neked is.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz szTotyy #11438 üzenetére
Nem tudod utólag megnézni hol nem nyertél, mert nem követelmény sehol. Csak teljesíteni lehet a versenyeket, azt jelzi valamilyen módon, fejből nem vágom.
Egyedül az évszakos bajnokságokban kell nyerni, ott meg mindig fehér az adott megkezdett bajnokság háttere és ha jól rémlik piros lesz ha lejátszók egy eventet.
Érdemes a szűrőket használni a térképen, a könnyebb eligazodásért. -
Micsurin
nagyúr
Drivatarok vagy NPC autók kikapcsolhatóak?
COOMBE traffit nem tudom megcsinálni, Lykan vagy a Cinke is körbe röhögi a 297-et de konkrétan állnak az NPC autók a traffipax előtt...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dante73
tag
Tudja valaki, mi a 3. feladat a Morgan-al? Valami magamutogatós trükköt kell előadni driftelés közben, de hogy ezt most hol, vagy hogyan....
-
parandroid
félisten
válasz Dante73 #11445 üzenetére
Verseny közben kell előzés közben driftelni. Sok sikert! Amúgy bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen nehéz.
És végre van a játékban gen3 Mini, még ha csak kabrió is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DjDanee87
addikt
válasz Micsurin #11444 üzenetére
Nem kikapcsolhatóak. Az nem normális ha megálltak. Gyorsutazz el onnan, meg vissza és akkor nem lesznek ott elvileg.
Amúgy az ilyen ugràs meg trafi feladatoknál a visszaporgetes nagy segítség tud lenni. Pl ha nekimész egy civil kocsinak ugrato előtt nyugodtan visszapörgetheted. -
SidCorky
őstag
válasz parandroid #11446 üzenetére
Miholmiben? Horizon 4?
Szerk: Yap, már látom külföldi fórumokon. Mi kell ehhez, hogy megjelenjen?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Darko_addict
őstag
Valami eszméletlen mennyire el van árasztva a piac különleges autókkal. Aventador FE 3 mp-eket volt fent, most egy a szemem láttára járt le 650.000-ért.
3 Regalia-D-t hirdettem meg, azok viszont 25 perc alatt elkeltek darabonként 10M-ért. Ha valakinek van kapacitása skillpontokat farmolni és van Reaglia-ja, akkor ugorjon neki, mielőtt a Regalia megnyerhető lesz (min. 1 hét), mert akkor megint elárasztják a piacot. Közben kiakadt az össznyeremények értéke is 999.999.999 kreditnél.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz SidCorky #11448 üzenetére
A kabrios versenyszéria jutalma. Gyorsan le is toltam. 2018-as kiadás, brit zászlós hátsó lámpával. De ahogy nézem, 2 hét múlva a heti jutalom lesz az új Countryman is. Most már csak az F56 Cooper S JCW-t várom.
p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest