Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Motion_Blur #36496 üzenetére

    Én díjazom a Webberes összeesküvés elméleteket, és igazából egyet is értenék velük, csak azért sajnos azt már nem lehet :) Ez a futam egyértelmű, a 3 élcsapat teljesen azonos félként szállt csatába szerintem, talán a Ferrari sántít, de ahogy te is írtad, Fernando kompenzált(kíváncsi vagyok kik tudnák még ezt kihozni a kocsijából).

    A pole-ok is komplex kérdés. Elvileg azt szűrhetjük le a konstans +0,5-1 másodpercekből, hogy hiába a jobb autó, Vettel egy zseni. Ezt így viszont én nem fogadnám el. Tény, hogy brilliánsan kiautózza a redbullt, de azt már nem hiszem, hogy például vetekedhet Alonsóval. Legalábbis még nem. Ha esetleg egy rosszabb autó kerül alá, és ott is brillírozik, akkor kétség sem férhet hozzá, de nekem erre szükségem van. Más kérdés, hogy ez valamennyire Hamiltonra is érvényes, hisz ő az egyik legjobb kocsit kapta a segge alá azonnal. Azt látod értékelném, ha ők ketten átülnének a Force Indiába a maradék futamokra, azzal tudnának bizonyítani mindent, legalábbis nekem.

    kuki:

    Mit értsünk meg? Azt hogy neked az ujjbeggyel kormánytekerős, finomkodós, meg se karcold a másikat féle plötty a Forma 1? Hogyne kellene agresszió? Természesen aláírom, hogy voltak kifogásolható esetek(zömmel Lewis, emellett sokan mások részéről), de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hévvel versenyezni. Nincs olyan sport, ahol nincs szükség agresszióra, ezt borítékolom neked.

    mod:

    Az agresszív ember sokkal hamarabb hibázik mint egy hidegfejű,megfontolt de ügyes ember.

    Szerintem ott a baj, hogy nem vagy tisztában a fogalommal. Az agresszív nem azt jelenti, hogy fejjel megy a falnak, vagy épp valaki másnak, ne viccelj. Ez a két dolog rohadtul nem ugyanaz. Amennyiben ezt elismered, úgy az előző bekezdésem tárgytalan.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák