- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #52600 üzenetére
Tud ez is 6 alatt enni, még városban is. 5 literhez már azért tényleg tötymörögni kell.
És tud 3,6-ot is a városban. De nem azért vettem 200 lovas kocsit hogy úgy használjam mintha 60 lovas lenne
Nekem leginkább városi tapasztalatom van vele, de azt észre vettem amint elővárosiban használom csökken a fogyasztás a sokszori üresben gurulással.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma 14 órakor mutatják be a villany Capri-t.
(VW MEB platformra épül ez is)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gabor9991
őstag
Van még mindig valami az autópiacon aminek az apropóján egy ilyet feltesznek ennyiért?
És bíznak benne hogy ez elnyeri valakinek a tetszését?
[link] nem szándékosan kerestem rá hanem a TC oldalán egy hirdetés dobta fel -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz diegho #52606 üzenetére
Fizikát nehéz meghazudtolni. 1700 kilós a FHEV Kuga. (1840 kilós a PHEV)
Összehasonlítani egy 1100 kilós kompakttal nem túl fair.Pl itt van egy 640 lóerős Ford GT sportkocsi versenye egy 1200 lóerős 3 tonnás truckkal szemben: [link]
Persze ez nem magyarázza a Toyota 2 másodperces előnyét. De melyik Toyotára gondolsz pontosan? Mert a Rav4 PHEV az 300 lóerős.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gigibacsi85
csendes tag
Az én PHEV Kugám átlaga: [link] Hozzá tartozik, hogy itthon folyamatosan töltőn áll az autó (napelem).
Azt figyeltem meg, hogy 130 fölött kezd(ene) el rendesen zabálni, de gondolom nem is erre van optimalizálva. Általában sebességhatárt dinamikusan elérve haladok, sietős esetben az objektív felelősség adta ráhagyást is ki szoktam használniFirst step in solving any problem is recognizing there is one.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gigibacsi85 #52608 üzenetére
Tök jó, hogy ilyet is tud számolni spritmonitor.
Ismerősnek az elmúlt 10000 km fogyasztása szintén konnektoros használattal: 1,8 liter (mert néha megy messzebbre is )
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gigibacsi85 #52614 üzenetére
Azért mert ez trip computer. Már ez is haladás a korábbiakhoz képest ami 999-ig számolt csak.
⭐ Stella
-
gabor9991
őstag
válasz patomi #52618 üzenetére
Lassan észbe fognak kapni szerintem, ma olvastam hogy Audi belga gyárát ahol az elektromos autóikat gyártják bezárás fenyegeti, szóval lassan biztosan rájönnek hogy a 20 milliós 2.5 tonnás elektromos autókra így és ennyiért nincs akkora igény mint gondolták.
Kicsit olyan ez mint az 5G hogy jó lesz majd egyszer de most még extra pénzt nem sokan adnak érte. -
zoger
tag
Sziasztok! 2007-es fiestámon nagyon megfakultak a műanyag elemek. Mit ajánlotok amivel kezelve kicsit visszanyerné eredeti színét?
-
[Prolixus]
addikt
válasz radi8tor #52549 üzenetére
Sorry a folyamatos off-olásért...
"Magasfeszültségű változat ér valamit. De az is csak akkor ha jól van beállítva."
Itt mire gondolsz pontosan? Elvileg ha működik a cucc akkor működik jól. Igazából annyi a "titka" szerintem, hogy hova teszi az ember a nagyfeszültségű tappancsokat. Nyilván olyan helyre kell ahol várhatóan bújik majd a nyest - ez persze easier said then done, mivel nem minden helyre olyan könnyű felrakni, vagy simán csak nem mered mert félsz hogy megolvad vagy ilyesmi. Amúgy rakattam egy kemo-s kombinált cuccot közben, de pont ez az elektróda pozicionálás amivel nem vagyok teljesen elégedett.I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #52625 üzenetére
Nyugi ez nem off mert autós téma.
Igen pont erre gondoltam, hogy játszani kell vele hol a legjobbak a tappancsok. Ezzel eg szerelő nem fog tökölni sajnos.⭐ Stella
-
[Prolixus]
addikt
válasz radi8tor #52627 üzenetére
Na igen, nálam sem lett tökéletes, pedig ott voltam amikor csinálta meg meg is kérdezte hogy szerintem hova rakjon. Aztán az adott területen belül már nem pont oda rakta ahova én tettem volna, mert adott alkatrészre sokkal egyszerűbb volt. Ha nagyon jól meg akarja csinálni az ember, elég tökölős meló, tervezést is igényel. Viszont nagyjából rájöttem hogy én is meg tudnám csinálni magam, szóval lehet majd "újracsinálom" egy újabb készülékkel, főleg ha lesz nyoma a nyestnek.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megnéztem a főtengely jeladót és láttam egy szigszalagozott érzékelőt.
Valaki tudja esetleg, hogy az mi? (A képen az alsó)
Köszönöm.
(Focus c-max 2005 , 2.0 benzin)[ Szerkesztve ]
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz 75kokoko75 #52632 üzenetére
Szerintem pont az alsó a főtengely jeladó. (főtengely a motor alsó felében található)
⭐ Stella
-
mghltm
addikt
Visszahívás Kampány #23S27 kipipalva, holnap gurulok egy szazast es sasolok mi valtozott, kivancsi leszek mit erzekelek
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
gabor9991
őstag
válasz 75kokoko75 #52632 üzenetére
Az alsó szerintem a klíma mágnestekercsének adja az áramot mert az úgy néz ki mint egy klíma kompresszor.
A felső meg a főtengely fordulatszám jeladó. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz diablo1984 #52593 üzenetére
Sikerült okosban frissíteni a térképet? Most láttam az egyik külföldi fórumban, hogy 1 éve nem adott ki frissítést a térképre Ford, és nem is mondják meg mikor várható újabb.
F12 a legújabb.
⭐ Stella
-
diablo1984
veterán
válasz radi8tor #52640 üzenetére
Nem, várok a ford hibajavítására. Max feltolok valami offline navit a telóra és android autoval megyek majd Szerben át, mert a gyári navi furcsa dolgokat tud művelni még itt a közelben is(nincs út, de ott vinne, a bekötőút-főút csatlakozásánál visszafordítana és vinne a szerinte létező földúton, ami nincs).
Jó lenne frissebb, hogy tesztelni tudjam indulás előtt, mert Szerbiában keringőzni és vakarni a fejem nem akarok. -
kcsa
veterán
Szép új autóval miért büntetitek magatok a gyári navival? Waze-nél naprakészebb megoldás nincs is, AA-val kirakva a nagyképre és kész is.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
bajnokpityu
félisten
Waze sokszor rosszul tervez. Mármint sztem engem akar használni felterkepezni az útvonalakat
Így sikerül 2 perces útból 12perceset tervezni, stb.
És hiába szerkesztem a térképet, továbbra is hülyén tervez.Viszont jó h előre szól h lassíts városba érsz 800m.mulva,mdg ilyenek. Így lesz a swace 3 gyerekkel csomaggal 3.8as fogyasztású
eladó topping dac
-
kcsa
veterán
válasz bajnokpityu #52646 üzenetére
Ez nem inkább valami helyi tervezési probléma? Én ilyet nem igazán tapasztaltam idáig. Még
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
-
kcsa
veterán
-
diegho
nagyúr
Waze egy rakás szar. Olyan szinten random tervezi ugyanazt az útvonalat napi szinten, hogy 2 hét után töröltem. Vicces amikor a 44km-es távra betervez egy 69km-es kerülőt, vagy amikor 2km-re a lakásomtól a városból ki akar vinni, fel a pályára, következő lehajtón vissza és úgy haza. 13km maradhat? Pesten szintén ezt csinálta. Google maps sokkal megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest