Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Drughi #20916 üzenetére

    Én csak annyit tennék hozzá, h (mk2 kombi 1.6b) hátul elfér 2 gyerekülés de... Csecsemő/pici gyerek amíg nem tud magától ki-beszállni addig figyelni kell a kis kobakjára kivételkor illetve behelyezéskor. Gyerekülés ugye eleve magasít és szinte egyvonalban van a buksijának a teteje az ajtó felső felével. Tehát kiemel, leenged, kivesz a sorrend. Ha nem szíved vágya egy fóka akkor inkább valami magasabb belterű, nagyobb ajtós kocsit keresnék, de nem akarlak lebeszélni semmiről. Csomagtartó pakolhatósága kombinak jó. Babakocsi összecsukva, 2 utazó vagy bőrönd + egyéb autós köcöllékeket simán elnyeli.
    Ki kell próbálni több félét és úgy választani.
    Asszony (~175cm) ha az anyósülésen utazik szokta hiányolni az ülés magasság állítását és h alacsony a fejtér, de élhető csak meg kell szokni. Megoldás lehet egy angol bontott ülésre való csere. Későbbi generációs fókákról és egyterűekről nem tudok nyilatkozni. Sima 1.6 benzint vennék (újra :) ) illetve ha kell az erő olyan 2.0 lityist ami nem zabálja az olajat (max csak csipegeti) minél magasabb felszereltséggel (ghia, titanium).
    Csepplámpás Mondeóval is volt anno tapasztalatom pár hétig, imadtam mert hatalmas volt mint egy jacht, de az ugye már régi konstrukció így nem releváns.

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák